Pokaż wyniki od 1 do 20 z 49

Wątek: Najglupsza sesja zdjeciowa jaka widzialam :(

Mieszany widok

Chustomanka Awatar lulka

Domyślnie

Dziewczyny, ale przecież to jest atrapa, pewnie na ASG. Obstawiam, że to rodzinne hobby - przebieranie się w mundury i strzelanie kulkami z atrap pistoletów + plus jakiś rolle play.
    mama Aniłoków 12.10.11+ i 03.09.2013 +

>>>> książki sprzedaję, książki <<<<<

Chustoholiczka Awatar Basinda
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

zabawki owszem koszmarne

ale sesja mnie wcale nie bulwersuje.... nie wiem o co ho....

edit: no tak ale ja jestem inna bo u nas a domu są obecnie 4 karabiny....
    Basia mama 5 małych Trolli
    Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Przygranicze

Domyślnie

Dziewczyny tam jest napisane że jest konkurs i oni postanowili wysłać zdjęcia w ich stylu czyli oni i armia ... jest tam mama , dziecko maszyna i ich papa czyli tata ... zaraz doczytam czy to atrapa bo część tekstu jest skreślona

edit: doczytałam i w/g mnie i mojego zapomnianego rosyjskiego to jest że oni na konkurs i że szykują się na koniec świata na 21 grudnia i oni tak chcą na ten atak kosmitów z tą bronią czekać i że im dziecko nie przeszkadza bo jest w chuście w kolorach wtapiających się w otoczenie a karabin jest prawdziwy o taki :http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabinek_AK-74 czyli typowy kałasznikow , poważnie do tematu podeszli no
    Ostatnio edytowane przez Dewiś ; 08-12-2012 o 23:33
    P 2000, M 2005 , M 2011, L 2015

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Wiecie co - ja moze jestem totalnie niedzisiejsza - ale zabawa bronia, zabawa w zabijanie, pistolety zabawki - to mnie odrzuca, nie rozumiem tego, ciarki mnie przechodza.
    Marcel 3 lata

mamru
    Guest

Domyślnie

muszę koniecznie pokazać Mężowi jak tylko wróci z zawodów strzeleckich

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    Wiecie co - ja moze jestem totalnie niedzisiejsza - ale zabawa bronia, zabawa w zabijanie, pistolety zabawki - to mnie odrzuca, nie rozumiem tego, ciarki mnie przechodza.
    ale jednak wiekszośc dzieci się w to bawi. jesli nie pistoletami to patykami palcami, jak nie pistolety to udają rózczki (którymi tez w siebie celują) albo inne ustrojstwa, walka jest niemal wpisana w nasza kulturę. mnie takie rzeczy nie dziwią.
    Juz bardziej ze stado facetów umawia się na paintball i wracają posiniaczeni ze ledwo łażą a za tydzień to samo...
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

abstrahujac czy sa oni czlonkami kółka strzeleckiego czy też lubią sobie postrzelać do przechodniów to robienie zdjec z lufą w ręku i dzieckiem na plecach jest dziwne.
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

mamru
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Winoroslinka Zobacz posta
    abstrahujac czy sa oni czlonkami kółka strzeleckiego czy też lubią sobie postrzelać do przechodniów to robienie zdjec z lufą w ręku i dzieckiem na plecach jest dziwne.
    absolutnie masz rację

a jeśli chodzi o zabawy w strzelanie to ja też tak miałam póki mój syn był mały. Pistoletu nigdy nie kupiliśmy, ale są patyki, kredki ba! nawet spinacze do bielizny służą do strzelania polecam "dzikie serce"

Chusteryczka Awatar Kilerek_81
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Jak dla mnie sesja okropna. Mimo tego, że na konkurs i generalnie chyba miała być żartem. Jak dla mnie okazała się bardzo słabym zartem. Ale ja to ogólnie przeciwniczka wszelkiej broni jestem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Winoroslinka Zobacz posta
    A dla mnie nie aż takie dziwne, wolę taki widok, niż widok kałacha w ręku jakiegoś szaleńca (w kosmitów to raczej nie wierzę, no chyba, że w przenośni) skierowanego w stronę bezbronnej matki z dzieckiem. Dla wielu wizja wojny w niedalekiej przyszłosci nie jest aż taka dziwna, niestety

Raczej nie chodzi tu o doznania "estetyczne".

http://translate.google.pl/translate...%3Dh_0kg8VlxkE

obejrzyjcie od 1.35'
    Ostatnio edytowane przez salome ; 09-12-2012 o 12:28

Chustomanka Awatar Madisa
    Miejscowość
    Lepiej nie mówić...

Domyślnie

Hmm to chyba właśnie jesteś do bólu dzisiejsza. Niedzisiejszy to jest np. mój dziadek, który jako 17latek był już weteranem I kilkadziesiąt roczników bawiących się w czterech pancernych i psa. Zabawa bronią, zabawa w zabijanie i pistolety zabawki, miecze zabawki to nie jest wymysł współczesnego przemysłu zabawkarskiego tylko relikt z czasów kiedy wojna, zabijanie i broń były na porządku dziennym. A że żołnierz jest zawodem równie pełnym mocy co strażak i policjant (również z resztą zabijający czasami) to chłopaków ciągnie i rusza i się w to bawią, niezależnie od tego co myślą o tym ich matki.
    syn 2010, blog sporadyczny, wiara w życie pozaforumowe coraz silniejsza

Chustonówka Awatar pumpkin
    Miejscowość
    NDM

Domyślnie

sesja dziwaczna w tym sensie, że łączy dwie zupełnie przeciwstawne idee: noszenie dzieci w chustach - to bliskość, ciepło i miłość... karabin zaś to wojna, wrogość i zabijanie. Patrząc na to odczuwam najzwyklejszy w świecie dysonans.
    Ale powiem wam, że parę lat temu pracowałam w wojsku. Swego czasu zorganizowałam "imprezkę" na dzień dziecka. Był bal, poczęstunek, możliwość zwiedzania toru przeszkód, gry na instrumentach wojskowych, a także teatrzyk (czerwony kapturek) zorganizowany przez rodziców - żołnierzy dla swoich pociech. Staraliśmy się jak mogliśmy, ale jeden punkt programu przebił zdecydowanie wszystko... Możliwość macania broni! Dzieci były zachwycone, ba wniebowzięte. I to bez wyjątku zarówno chłopcy jak i dziewczynki. Tak już jest...

Chustomanka Awatar gienia
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Co do zabaw bronią, to chyba jest lepiej, jak mają przyzwolenie rodziców, którzy zwrócą uwagę na to, że niektóre zachowania są bardzo niebezpieczne, niż jak się dzieci w to bawią po kryjomu. Bo bawić się i tak będą. Pamiętam, jak w dzieciństwie strzelaliśmy do siebie zaostrzonymi patykami z łuków samoróbek (Robin of Sherwood leciał wtedy w telewizji) i do poważnej tragedii zabrakło jakiegoś centymetra albo dwóch.
    pszczółka Gucio 12.10, pszczółka Maja 04.13

Domyślnie

beznadziejny pomysł
    zabawka też beznadziejna

Chustomanka

Domyślnie

Zmienisz zdanie, jak nas ci kosmici faktycznie najadą....

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Hmmm popatrzec tylko na te tragedie w USA i strzelanine w szkole, gdzie zginelo tyle niewinnych dzieci. Mmmmm jak milo teraz obejrzec sobie sesje z chustonoszaca matka z bronia w reku...
    Marcel 3 lata

Chusteryczka Awatar Wyga
    Miejscowość
    Wągrowiec

Domyślnie

Mój mąż jest fanem ASG. Biega po lasach, budynkach, bagnach i strzela kulkami z różnych reprodukcji broni.
    Ale kiedy mu to pokazałam - puknął się w czoło.
    Można lubić ASG, ale twierdzenie, że łączenie z tym dzieci, bo to nasza pasja, a pasją trzeba się dzielić..w tym wypadku? Głupota.
    Bo są różne pasje i nie wszystkie są/powinny być wiązane z dziećmi.

Skoro tracisz grunt, to się wznosisz! Leć!

Chustoholiczka Awatar eesti
    Miejscowość
    Estonia/wcześniej Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dewiś Zobacz posta
    Dziewczyny tam jest napisane że jest konkurs i oni postanowili wysłać zdjęcia w ich stylu czyli oni i armia ... jest tam mama , dziecko maszyna i ich papa czyli tata ... zaraz doczytam czy to atrapa bo część tekstu jest skreślona

edit: doczytałam i w/g mnie i mojego zapomnianego rosyjskiego to jest że oni na konkurs i że szykują się na koniec świata na 21 grudnia i oni tak chcą na ten atak kosmitów z tą bronią czekać i że im dziecko nie przeszkadza bo jest w chuście w kolorach wtapiających się w otoczenie a karabin jest prawdziwy o taki :http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabinek_AK-74 czyli typowy kałasznikow , poważnie do tematu podeszli no
    Trochę pokręciłaś
    Dziewczyna pisze, że trzymała te zdjęcia na konkurs, ale że nie szybko zrobią konkurs w ich stylu, to chwali się bronią. W nawiasie zażartowała, że może będzie taki konkurs, jeśli ufoludki napadną na nas 21 grudnia.

A ta sesja, to był pomysł i marzenie jej męża, a że jej się spodobała ta oryginalna idea, to zrobili te zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez eesti ; 09-12-2012 o 13:41
    Igor 27.09.2009
    Eryk 17.03.2012
    Adam 24.04.2015
    Nika 02.02.2018
    Kuba 31.12.2019
    Kaja 21.09.2021

Uprawnienia umieszczania postów