Pokaż wyniki od 1 do 20 z 695

Wątek: Mój kryzys wielo!

Mieszany widok

Chustofanka Awatar ptysiakm
    Miejscowość
    Tarnów

Domyślnie

anu - bioderkom nie szkodzi szeroki rozstaw, wręcz przeciwnie. U nas na kontrolnym usg w wieku 6 tyg wyszły nieprawidłowości w bioderkach - musieliśmy szeroko pieluchować małą - znacznie szerzej niż w wielo. Po miesiącu już było wszystko ok, ale nasza ortopeda kazała jeszcze tak pieluchować dziecko przez kolejne 1,5 miesiąca - ale zostawiłam młodą tylko na wielo bo upały były straszne i szkoda mi jej było. Rozwój ruchowy ograniczała bardzo ta szeroka pielucha, ale wielo absolutnie nie

Chusteryczka Awatar Sowa
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja mam kryzys, bo mi przeciekają otulacze i kieszonki, ponad połowa jest do kitu, grrrr... Stripping, odtłuszczanie, nic nie pomogło Przyjdzie mi kupować nowe otulacze, ale się boję, że znowu je zepsuję
    A. VI 2014

Chustoguru

Domyślnie

Sowa ponad połowa? a to ma jakąś powtarzalność czy bez względu na markę rodzaj? Wydaje mi się że nie można ich tak szybko popsuć - no chyba że liczne gotowanie i jakieś szczególne złe traktowanie

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Może zęby jakieś idą?
    U nas wszystko ciekło w pewnym momencie i się okazało, że wystarczyło, że zaczęłam inaczej nieco wkłady układać.

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Sowa, nie załamuj się, spróbuj innych chłonniejszych wkładów. U nas okresowo też wszystko przecieka ale to albo w trakcie zabkowania albo jak się opije i sika na potęgę a potem samoistnie przechodzi. Zalanolinowanego wełniaka z formowanką bambusową potrafiła mi córka przesikac za jednym zamachem - tego to pewnie i pampers by nie wytrzymał

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HoliPoli Zobacz posta
    Sowa, nie załamuj się, spróbuj innych chłonniejszych wkładów. U nas okresowo też wszystko przecieka ale to albo w trakcie zabkowania albo jak się opije i sika na potęgę a potem samoistnie przechodzi. Zalanolinowanego wełniaka z formowanką bambusową potrafiła mi córka przesikac za jednym zamachem - tego to pewnie i pampers by nie wytrzymał

HpliPoli ma rację może to też być taki okres gdzie nawet jednorazówki by nie wytrzymały

Uprawnienia umieszczania postów