Cytat Zamieszczone przez aga108 Zobacz posta
Pewnie masz rację...

ale ja już się poddałam i jakoś nie jest mi z tym źle, tym bardziej, że od kiedy przeszliśmy na jednorazówki nie mamy żadnych problemów z pupą, aż nie chce mi się wracać do wielo i narażać Małego na ból podczas gdy ja nieustannie będę szukać przyczyny odparzeń... No i ja raczej nie z tych co robią sami kosmetyki, środki piorące i czyszczące. Za jakiś czas spróbuję nałożyć mu CP, które nam zostały, zobaczymy jak zareaguje. Ale to już chyba jak będzie miał stałe kupki bo na razie to jak walnie to aż bokiem wychodzi
zerknęłam z ciekawości co sprzedajesz na bazarku, a Ty sam bambusik miałaś, a próbowałaś pieluchować z mikropolarkiem? Wiem, ze pisza, że bambus jest super, ale właśnie przy nim skóra jest całkowicie narażona na mokro i jednak nie wszystkie pupy to tolerują. Jeżeli uzywałaś papierków od kupy to one mogą też podrazniać. U mojego pupa nie lubiła straszliwie tych papierków, bo wydaje mi się, że przewiewu nie było, więc do łapania kup miałam mikropolarek. I to u nas się sprawdziło.