Ja puszczam chinki na 1000-1200 obrotów, nic im nie jest, a niektóre za niedługo będą miały rok. Co do uciekającego dziecka przy zakładaniu... koszmar >.<
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
Czyli szeroka dosc.dziekuje Ci bardzo ide mierzyc moj bbyetty waskie
poki co mam kryzys nocny bo cora ma teraz plytki sen przez chorobsko i niestety noca jednorazowka by jej nie wybudzac....nie tyle mocno chora co mocno taka placzaca i kladaca sie z tej rozpaczy i tak mi jej szkoda nie wiem jak jej pomoc wiec tym bardziej w nocy niech spi....
Próbuję EC, najchętniej od razu do toalety, póki co bez rezultatu, jak zauważę, że młode robi zwykle już jest po sprawie
I to nawet nie chodzi o zapach, ale spłukiwanie kawałków jedzenia w brązowej brei, resztki poprzyklejane do pupki. Wylanie i przepłukanie z miseczki wydaje mi się przy tym rozkoszą. Jeszcze się nie oswoiłam, szczególnie, że uwielbiałam jej żółciutkie kupki![]()
Jednorazówki się kończą, zobaczymy...![]()
Pochłaniacz wilgoci się popsuł, jest w naprawie, nic nie schnie, krople mi się osadzają na oknachCHyba sobie damy spokój na te 2 tygodnie czy miesiąc aż nam go nie zwrócą, bo jednak mokre pieluchy wprowadzają mega wilgoć
![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
a ja chyba od tego mam kryzysi albo coś poradzę na chłonność albo się poddam
moje dziecko nienawidzi przewijania (na brzuchu nie umiem), a jednak przy wielo często się przewija i on za każdym razem marudzi, ucieka, a mnie coś trafia
może ja się do tego nie nadaję...chyba, że jakoś zwiększę chłonność, bo mi sika dużo
Ostatnio edytowane przez irish_dancer ; 30-01-2014 o 08:56 Powód: a może ja po prostu za leniwa jestem :(
Ja co prawda dopiero 3 miesiące pieluchuję wielo, ale nawet starszego syna, który był na pampersach nigdy nie przewijałam na brzuchu. Zawsze coś do rączki dawałam do zabawy i miał leżeć na plecachA potem jak zaczął chodzić to czasem na stojąco było zakładanie, ale generalnie uczyłam go, że jak jest przewijanie to ma grzecznie leżeć
![]()
Mąż (razem od 05.2000), Wojtuś (02.2011)
, Aniołek (06.2012)
, Jerzyk (11.2013)