Pokaż wyniki od 1 do 20 z 695

Wątek: Mój kryzys wielo!

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Od kilku dni syn wszystko mi przesikuje (oprocz nocy). Fuzzi bunz, charlie banana czy bumgenius z kompletem wkładów starczają na max 2 godziny (np. na wyjście na spacer) albo i nie. Formowanki też szybko przesikuje. Help! co mam kupić? Odpieluchować sie nie ma zamiaru a juz ma ponad 2,5
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chusteryczka Awatar oli-vka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    Od kilku dni syn wszystko mi przesikuje (oprocz nocy). Fuzzi bunz, charlie banana czy bumgenius z kompletem wkładów starczają na max 2 godziny (np. na wyjście na spacer) albo i nie. Formowanki też szybko przesikuje. Help! co mam kupić? Odpieluchować sie nie ma zamiaru a juz ma ponad 2,5
    U Nas najbardziej chłonna okazałą się formowanka z froty bambusowej Ecodidi. Do takich formowanek z kieszenią (Tots bots, Big Softie) jak napakuję dużo wkładów, to też dają radę

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    Ja bym jednak zakładała formowanki bo kieszonki w tym wieku to na godzinkę nam starczały, a z formowanek to najbardziej chłonna jaką miałam to formowanka Agny Zufizo ale cała flanelowa z tym wkładem flanelowym składanym na 3 fakt że trochę sztywna ale chłonna baaardzo, miałam trzy i dwie z nich najładniejsze sobie zostawiłam na przyszłość a no i cena nie zwalała z nóg

Lidka 29/10/2010 i dwa aniołki

Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899

Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914

Uprawnienia umieszczania postów