Pokaż wyniki od 1 do 20 z 695

Wątek: Mój kryzys wielo!

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar madziaaliyah
    Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

Owieczka - tak przeżyłam, tylko starszy był na jednorazówkach, więc jakoś nie zwracałam tak bardzo uwagi na konsystencję kup - zawijałam, wyrzucałam i już Trzeba się będzie wcześniej za rozszerzanie diety brać
    Co do rachunków - my już w tym roku mieliśmy dopłatę zanim się mały urodził, a spodziewaliśmy się zwrotu, bo na początku roku kupiliśmy zmywarkę - czyżby zmywarka zużywała więcej wody niż ja ręcznie zmywając A w ogóle to nie wiem, co sie dzieje, bo wyłączają pieluchy, to i tak prania mam non stop całą furę - nie wiem skąd sie to cholerstwo bierze - już zapomniałam jak wygląda dno w moim koszu na brudne ubrania Suszarki juz nawet nie składam (a mam dwie - poziomą i pionową) - obie non stop stoja rozłożone u dzieciaków w pokoju - PRANIE = stały element krajobrazu
    Mąż (razem od 05.2000) , Wojtuś (02.2011) , Aniołek (06.2012) , Jerzyk (11.2013)

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

U nas młody robił zawsze z 2 kupki dziennie, i zazwyczaj takie łatwo od pieluszki odpadające, że tylko plum do kibelka. Więc nie mieliśmy tego problemu, od początku wielo raz miał biegunkę,ale przerzuciliśmy się wtedy na jedno.
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustonoszka Awatar madziaaliyah
    Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

Melodi - zazdroszczę U nas jest typowa cycowa jajeczniczka
    Mąż (razem od 05.2000) , Wojtuś (02.2011) , Aniołek (06.2012) , Jerzyk (11.2013)

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

odradzam wcześniejsze rozszerzanie diety przed ukończniem 6 m-ca, tym bardziej że nie jest ona gwarantem zbitej kupki w formie klocka (mój syn do tej pory wali rzadkie mimo że ma 2,5 roku i prawdę mówiąc wolę od tych kupki mleczne)
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madziaaliyah Zobacz posta
    Owieczka - tak przeżyłam, tylko starszy był na jednorazówkach, więc jakoś nie zwracałam tak bardzo uwagi na konsystencję kup - zawijałam, wyrzucałam i już Trzeba się będzie wcześniej za rozszerzanie diety brać
    Co do rachunków - my już w tym roku mieliśmy dopłatę zanim się mały urodził, a spodziewaliśmy się zwrotu, bo na początku roku kupiliśmy zmywarkę - czyżby zmywarka zużywała więcej wody niż ja ręcznie zmywając A w ogóle to nie wiem, co sie dzieje, bo wyłączają pieluchy, to i tak prania mam non stop całą furę - nie wiem skąd sie to cholerstwo bierze - już zapomniałam jak wygląda dno w moim koszu na brudne ubrania Suszarki juz nawet nie składam (a mam dwie - poziomą i pionową) - obie non stop stoja rozłożone u dzieciaków w pokoju - PRANIE = stały element krajobrazu
    Od niedawna u nas świeto lasu- zamiast dwóch- mam jedną suszarke. Co nie znaczy- mniej prania, znaczy tylko tyle, ze kupilismy wieksza suszarkę.
    I nie strasz mnie- też kupilismy zmywarkę i liczyłam, że rachunki bedą mniejsze....

Cytat Zamieszczone przez melodi Zobacz posta
    U nas młody robił zawsze z 2 kupki dziennie, i zazwyczaj takie łatwo od pieluszki odpadające, że tylko plum do kibelka. Więc nie mieliśmy tego problemu, od początku wielo raz miał biegunkę,ale przerzuciliśmy się wtedy na jedno.
    Tylko pozazdrościć.
    Ostatnio edytowane przez owieczka33 ; 30-12-2013 o 22:44

Uprawnienia umieszczania postów