Cytat Zamieszczone przez jul Zobacz posta
Mayko - bo ten panel normalnie jest szeroki, ale z opcją zwężenia w celu przerobienia na wisiadło (odczepia się zewnętrzne fragmenty panela od paska i zawija do środka)
Faktycznie jest tak - filmik znalazłam nie mam głosu więc nie wiem co nawijają, pomysł ciekawy acz wcale mnie nie przekonywujący i zarobili kolejnego minusa za upierścienione dłonie modelki takie zboczenie zawodowe mam...

Cytat Zamieszczone przez jul Zobacz posta
a tak w ogóle to producent ma dużego plusa za stronę z wszelkimi instrukcjami co, jak i dlaczego, no prawie jakby obejżeć "na żywca". Szkoda, że te opcje rzeczywiście takie w stronę babybjorna i wisiadłowego noszenia noworodków Choć z fot niedociągniętych pasów w nosidłach aż tak wielkiego zarzutu bym producentowi nie robiła - często producenci chust nie lepsi...
No, tyle tego tam mają że się zgubić można a producenci nie dociągają chust co by wzór było lepiej widać nie, żeby to kogokolwiek tłumaczyło... Po prostu jak widzę takie zdjęcia to do mnie dociera po raz enty, że to po prostu produkt jest na sprzedaż a nie pasja...

Mówiłam - starość...

Lulka - nie kupuj albo kup i puść na testy