Bardzo fajna wymianka-polecam!
Bardzo fajna wymianka-polecam!
nasza nie doszła do skutku, jborowa najpierw była bardzo chętna na moje rzeczy, ale o listę czegoś w zamian kilka razy prosiłam i odpowiedź była, że później, jutro .... w końcu odpuściłam![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
U mnie tez kupila. Za pierwszym razem udalo nam sie sfinalizowac transakcje po jakich dwoch tygodniach na wymiance na zywo. Za drugim przelew byl z tygodniowym poslizgiem. Moglabym duzo zrozumiec,ale w przypadku drugiej prosilam o szybka wplate,bo zalezalo mi na pieniadzach,a i tak czekalam. Bardzo fajna dziewczyna, niby dobry kontakt,ale za oba zakupy ma u mnie minus.
Gad 2011
Dogadałyśmy się co do kurtki puchowej. A później dłuuuuga cisza z jej strony mimo kilku przypomnień z mojej strony. Kompletny brak odzewu. Też mam dwójkę małych dzieci a jednak staram się zawsze sprawy doprowadzać do końca. A jeżeli mam jakieś opóźnienie to zawsze o tym piszę i przepraszam. A jeżeli się rozmyśliła to mogła właśnie napisać "nie, dziękuję". Tym bardziej, że właśnie w tym czasie brała udział w innych wątkach. Także defakto czas miała.
gubię się, fakt, dlatego wymianki na razie odpuszczam, póki się nie ogarnęod połowy ciąży nie mam głowy do takich rzeczy
dodam, że do tego stopnia nie wiem 'gdzie ręce włożyć' , że paczek wysłanych do mnie również nie odbieram i wracają do nadawcówi muszę płacić raz jeszcze.no
![]()
najciekawsza osoba kupującaUtwierdziła mnie w przekonaniu, że przechowywanie wiadomości jest ważne
Transakcja skomplikowana, ale w ostatecznym rozrachunku udana
![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Kolejna transakcja za nami - wszystko super![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl