Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Reakcje otoczenia na wielorazówki.

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie Reakcje otoczenia na wielorazówki.

Był taki temat o chustach i pomyślałam sobie, że fajnie by było założyc taki o pieluszkach. Nie mam na myśli uwag "niewtajemniczonych", którzy nigdy wielorazówki na oczy nie widzieli i wymądrzają się nt. gotowania, prasowania i składania tetry. Myślę raczej o komentarzach osób, które widziały na naszym dziecku śliczną i kolorową pieluszkę z materiału.
    Ja najczęściej spotykam się ze zdziwieniem, ludzie nie wiedzą co to ale boją sie zapytać Te duże oczy i zdziwione miny są bezcenne.
    Ale najlepsza była moja pediatra. Kiedy zauważyła pieluchę (akurat był to BG) najpierw zamilkła, a potem z przerażeniem zapytała czy to jakaś szyna jest. Kiedy jej wytłumaczyłam, oznajmiła, że bardzo zmyślne teraz te pieluszki robią.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie Re: Reakcje otoczenia na wielorazówki.

Ale jaja, przegapiłam temat. Nie mam pojęcia jak to się stało, zwłaszcza, że siedzę tu częściej niż powinnam.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Uprawnienia umieszczania postów