czujesz się obrażona?
poproś moda o sprawdzenie.
czujesz się obrażona?
poproś moda o sprawdzenie.
a jaka jest kara za przyznanie się?![]()
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Ja nie. Ale teraz dałam![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
wyrywanie mi wlosow z nosa
Nie nie liczy sie - idz jeszcze raz reputnij
klika to juz przestarzale slowo na tym forum teraz jest MAFIA
no ba
no nudaaaaaa ale szkoda ze nie moge calej listy zobaczycprzez te zielence pewnie jakas czerwona nie zauwazylam i teraz tej kropce jest przykro bu bu bu
Teraz to i ja Ci dałam, za poprawę humoru i właśnie dostałam czerwoną anonimową kropkęedit. i jak to czytasz anonimowy czerwono-kropkowiczu to dziękuję
![]()
Ostatnio edytowane przez dokebu ; 02-12-2012 o 12:58
Ja nie podpisuję zielonych, bo potem dostawałam odreputy, a nie o to mi chodziło przy reputowaniu
Czerwonych raczej nie daję, ale za to raz dostałam i to nawet sensowną, ale niestety tego wątku już nie ma![]()
syn 2010, blog sporadyczny, wiara w życie pozaforumowe coraz silniejsza