...
...
Ostatnio edytowane przez słoneczny_blask ; 31-12-2013 o 23:16
A to nie miało być tak, że można sprawdzić autora obraźliwego anonima, a nie czerwonego niepodpisanego w ogole?
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
A to nie powoduje plenienia się tchórzostwa?
i chyba to, co kogo obraża jest subiektywne
Ja, a co?
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Słoneczny_blask tego linkowanego posta to raczej powinnaś edytować/wykasować/błędy poprawić zamiast jeszcze w ogłoszeniach się nim obnosić....
a co do czerwonych to jeśli uważasz że są obraźliwe możesz raportować do moderatorów aby sprawdzili i ujawnili Tobie autora.
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
http://www.chusty.info/forum/showthr...nym-informuję
Livado, tu jest napisane, że niemiły/obraźliwy, a więc to kwestia indywidualna, jak kto ocenia dany komentarz do reputa.
słoneczny_blask pyta po prostu forumki, która to, równie dobrze może spytać o pozytywnego reputa. Komentator może się nie zgłosić.
Natomiast można też spytać Metę, ale to na privie załatwia się i tutaj już na pewno będzie podany autor, niezależnie czy tego chce czy nie.
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
czyzby watek z seri parOTy time?
![]()
Faktycznie, nie pamiętałam że niemiły też może być, dlatego pytałam
I widać nadinterpretowałam, ale uznałam że słoneczny_blask prosi właśnie moderację o podanie autora reputa w tym wątku, pewnie dlatego, że powołała się w pierwszym zdaniu na linkowany rzez Ciebie wątek. Ale być może źle zrozumiałam
No toteż nie napisałam, że nie mam zwyczaju wystawiać reputów, pozytywnych czy negatywnych (chociaż faktycznie rzadko z tego korzystam), tylko że nie mam zwyczaju zamieszczać obraźliwych tekstów, jawnie, anonimowo, na forum ani w reputach, więc nie obawiam się tego, że ja tu sobie kogoś cichutko obrażę, a potem zostanę ujawniona![]()