Serio, teraz się można ubiegać o podanie autora jakiejkolwiek kropki? To nie jest przesada? Ja tam się cieszę że jest na forum taka opcja, że ktoś może mi coś powiedzieć anonimowo - dopóki robi to nie obrażając mnie i w miarę merytorycznie, to widze same plusy. Jak dostane lub wystawię anonimowego zielońca, to nie mam poczucia podlizywania się albo ciągłego przytakiwania jakiejś konkretnej osobie (co mogłoby sugerowac niezdrową facsynację), jak dostanę lub wystawię anonimowego czerwoniaka, to mogę wyrazić lub przyjąć uwagę krytyczną bez wdawania się w forumową wojnę i pisania stu postów kontrujących ją albo bez psucia sobie relacji ze skrytykowaną/krytykujacą osobą. Po co właściwie ujawniać autorstwo takich uwag?
![]()

), jak dostanę lub wystawię anonimowego czerwoniaka, to mogę wyrazić lub przyjąć uwagę krytyczną bez wdawania się w forumową wojnę i pisania stu postów kontrujących ją albo bez psucia sobie relacji ze skrytykowaną/krytykujacą osobą. Po co właściwie ujawniać autorstwo takich uwag?
Odpowiedz z cytatem