Pokaż wyniki od 1 do 20 z 39

Wątek: Plecak prosty zakończony pod pupą.

Widok wątkowy

Chustofanka Awatar soh
    Miejscowość
    Japonia

Domyślnie

Ja sie nie najezam, ja sie pytam. Zostało powiedziane, ze plecak wiążący pupa to tylko dla siedzących i na początku przyjęliśmy, powielać głowa i ok. Ale jakos mi utkwilo w głowie i ńie wiem czemu to ma być tylko dla siedzących.
    Ńie pytam sie o stabilność, bo to wiadomo, ze inaczej sie rozkłada niż wiązane z przodu, tybetan, estonskie czy co sobie ktoś tam wymyśli. Wiadomo, nie ma tak, zeby jedno pasowało wszystkim, to piękne w chustach, ze tyle możliwości dają i na każdy kręgosłup/ramiona sie da coś dobrać. Bo przecież jak sie dobre zawiaze to rebozo moze byc i dla noworodków, sama moje małe w kolkowej nosilam od malenkosci najmniejszej, druga miała 5 dni jak w kolkowej wylądowała, trzecia nawet mniej. Ale we wspomnianym wątku juz jest, ze musi główkę trzymać. To zle nosilam?
    Nie wiem, moze sie czepiam niepotrzebnie, ide kolacje robić chyba... (dziś zupa z wodorostami, dynia z pasta miso, warzywa z sezamem i majonezem i surowka z kukurydza)
    Ostatnio edytowane przez soh ; 13-12-2012 o 10:45
    Soh i same corki - Majka (08/2007), Kalina (09/2009), Sumire (07/2012), i Amelka (02/2015)

Uprawnienia umieszczania postów