Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ciekawie wygląda... Ta najmniej mi się podoba kolorystycznie, no i to bawełna, ale jak będą lny, to kto wie...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Bardzo ładna. Faktura i cieniowanie. Jeśli chodzi o kolor, to widzę się wyłożoną na leżaku nad akwenem tej barwy usytuowanym w dowolnie wybranym, obsadzonym palmami, ciepłym punkcie kuli ziemskiej![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
A pokaż ją na leżąco? Jak wygląda ta gradacja na całej szerokości chusty? I jak wygląda z obu stron? Bo strasznie ciekawa jestem![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Piękna!
Strasznie dużo zyskuje po zamotaniu, bo na płasko, tak jak na tych zdjęciach plenerowych te gradacje leżały, to takie zwykłe się wydawały. Teraz dopiero widać, jakie ładne są i jak fajnie tkane. Super z bliska to wygląda, jak się te kolory przeplatają w tkaniu. Mają chyba też taki delikatny połysk albo mi się wydaje
Może nie zachoruję na nie tak jak na róże albo braida, ale jak mi się uda kiedyś kupić, to się nie obrażę![]()