Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy 123456789
Pokaż wyniki od 161 do 167 z 167

Wątek: Indio Kupfer... :) fotki str. 9

Chustofanka Awatar Nezumi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Tylko pamiętaj, ze do jesieni to w nim nie ponosisz
    na lato mam jedwabik i vatka a do jesieni to mogę pewnie nie upolować Ale samo polowanie dużą frajdę przynosi

demona
    Guest

Domyślnie

Chodzilo mi o to, ze teraz on sie nada dla takiego kilkutygodniowego maluszka, ale większego dziecka to juz nie poniesie.

Domyślnie

Chodzilo mi o to, ze teraz on sie nada dla takiego kilkutygodniowego maluszka, ale większego dziecka to juz nie poniesie.
    To takiego 2 (i wiecej) miesięcznego nie poniesie już? Ja mam jeszcze miesiąc do porodu. A jakie indio poniesie??? Ja własnie na jesień ten kolorek chciałam.

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Matysia, ale wiesz, ze każde indio z wełną jest inne? Żebys sie nie zniechęciła
    Nie zniechęciłam się bo jestem absolutna chustomanką i kupiłam sobie jeszcze chust z wełna 5 jeszcze jedna Nati i 3 Didki. I natura i Pumpkina mam jeszcze . I fajnie nosza moje 11 kg. Ale Japan nosił najlepiej tyle, że był gruby taki zimowy.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anyszka Zobacz posta
    To takiego 2 (i wiecej) miesięcznego nie poniesie już? Ja mam jeszcze miesiąc do porodu. A jakie indio poniesie??? Ja własnie na jesień ten kolorek chciałam.
    No mnie sie przy 7 kg , wrzynał w ramiona mimo licznych prób wiązania , rozkładania poł. Motałam jakąś bawełne i czułam ulgę. I żadnej zmyły w tym nie było, bo to były wakacje nad morzem i uczciwe godziny noszenia Franka w kieszonce albo 2X.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anyszka Zobacz posta
    No 2 miesięcznego poniesie Ale bez sensu kupować chustę na miesiąc - dwa. Chyba W kazdym razie ciężko ja potem odsprzedać.
    Mozesz kupować cała resztę, akurat to jest wyjątkowo kiepskie

Domyślnie

Dzięki wam za rady.

Uprawnienia umieszczania postów