Chodzilo mi o to, ze teraz on sie nada dla takiego kilkutygodniowego maluszka, ale większego dziecka to juz nie poniesie.
To takiego 2 (i wiecej) miesięcznego nie poniesie już? Ja mam jeszcze miesiąc do porodu. A jakie indio poniesie??? Ja własnie na jesień ten kolorek chciałam.
Matysia, ale wiesz, ze każde indio z wełną jest inne? Żebys sie nie zniechęciła
Nie zniechęciłam się bo jestem absolutna chustomanką i kupiłam sobie jeszcze chust z wełna 5 jeszcze jedna Nati i 3 Didki. I natura i Pumpkina mam jeszcze . I fajnie nosza moje 11 kg. Ale Japan nosił najlepiej tyle, że był gruby taki zimowy.
Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
Nikt z nas nie jest ideałem.
Choruje, mało mnie na forum
To takiego 2 (i wiecej) miesięcznego nie poniesie już? Ja mam jeszcze miesiąc do porodu. A jakie indio poniesie??? Ja własnie na jesień ten kolorek chciałam.
No mnie sie przy 7 kg , wrzynał w ramiona mimo licznych prób wiązania , rozkładania poł. Motałam jakąś bawełne i czułam ulgę. I żadnej zmyły w tym nie było, bo to były wakacje nad morzem i uczciwe godziny noszenia Franka w kieszonce albo 2X.
Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
Nikt z nas nie jest ideałem.
Choruje, mało mnie na forum
No 2 miesięcznego poniesie Ale bez sensu kupować chustę na miesiąc - dwa. Chyba W kazdym razie ciężko ja potem odsprzedać.
Mozesz kupować cała resztę, akurat to jest wyjątkowo kiepskie