eee...gładzę to ja sobie nogę,jak ją ogolę![]()
też się nie skarży![]()
kolor też sprawa gustu
OTa zrobię bez zamiaru dyskusyjnego:
ogólnie rzecz biorac jak dzisiaj patrzyłam na swojego ojca lat 58 jak napitala 7 dni w tygodniu calutki rok na okrągło od siódmej do dwudziestej pierwszej za 1500 złotych polskich,to powiem szczerze ponad osiem stówek za chustę?
nie kamienuję, po prostu przypomniałam sobie o prawdziwym świecie poza forum i tym,że wydałabym tyle pieniędzy na chustę tylko wtedy gdyby sama mi dziecko nosiła i tylko dlatego,że jestem w ciężkiej ciąży i nosić nie mogę.
do dziś 7 paczek za jedwab w tamtym roku stoi mi ością w gardle,a taka mała Oliwka Bunia z moich stron chora na białaczkę miałaby za tę kasę spory zapas głupich a jak potrzebnych pieluch.
przewartościowuje mi się i nie zamierzam tego powstrzymywać nawet...
i dziewczyny,to nie jest prztyczek dla tych,które bez problemu kupują chusty drogie i czasem w wiekszych ilościach,każdy robi co chce i jak uważa,nie moja sprawa.
po prostu tak mi w głowie zczęło kwitnąć,jak dzisiaj poproszono nas o pomoc dla chorego dziecka a jednocześnie tego samego dnia mój ojciec znowu pokątnie załatwia sobie leki na kręgosłup,bo nie może pójść normalnie do lekarza,żeby roboty nie stracić.
nie musicie tego co napisałam komentować ani z tym walczyć czy pochwalać,podzieliłam się,pewnie w złym miejscu,swoją refleksją tylko.
kaszmir natur jakoś wydaje mi się ładniejszy![]()
![]()
![]()