Wola Niebios...
![]()
Ja np.nie widziałam nawet standardów i 4,2 pierwszy gat. Aż się zastanawiałam czy były.
A były.
Nie to nie wola niebios tylko jakaś niedoskonałość serwera, która robi wersje, kto pierwszy ten szerszy. Ale zaklepalam sobie Pancy kocyk duzy, akurat miałam Frankowi kupować.
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Ja miałam fart jakich mało
Obudziła mi się Tosia i do cyca, więc ona sobie cyckuje, ja sobie przeglądam FB mojej kumpeli i nagle mnie coś tknęło - patrzę na zegarek 14:58
Dawaj Tośkę do drugiego cyca i loguje się - 14:59 szukaj - pancy bach są akurat więc się załapałam.
Ale jakaś siła wyższa mnie tknęła serio serio![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Część z Was mogła mieć niewyczyszczony cash (podręczna pamięć przeglądarki) na Waszych komputerach i dlatego chusty się Wam nie wyświetliły.![]()
Ostatnio edytowane przez Natalia ; 27-11-2012 o 10:09
Czekam na kuriera i czekam, wreszcie dzwonię do niego i pytam o której będzie, a on że dziś niestety nie ma dla mnie nic a ja że na pewno ma bo dostałam email od Nati![]()
No i sprawdzam i co widzę?
Że mi paczkę GLS do Bydgoszczy zapodało a nie Gdyni - błąd w sortowni był aaaaaaaaaaaaaaa
Jutro będzie dopiero.![]()
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A ja już mam!
Obejrzę ją dokładnie w domu, ale na pierwszy rzut oka wygląda fajnieGęsta, nie jest zbyt sztywna...
![]()
O kurczę Ola współczuję.Nie dziwne,że takiego cuda sie doczekać nie można
Ale ktosia już maMoże by się ładnymi fotkami podzieliła
![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)