7 prima sort 499zł
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Serio nie widziałyście?
6 były za 475. Mam jedną. Zobaczę, czy zostanie ze mną dłużej, bo wzór i kolor, tylko potrzeby noszenia już właściwie nie ma (albo sporadycznie
)...
![]()
O, nie, nie! Zamienić na pewno nie!
Ale jeśli zechce wylecieć, to jesteś pierwsza w kolejce!![]()
Taakpewnie bym dała
tylko sytuacja samoistnie się rozwiązała, modliłam się, żeby akurat dziś nie było, bo szłam z Anią do lekarza i to akurat na 14:30, no ale jak na złość dziś rzucili![]()
To długo chyba jak na standardy Nati, nie?
Heh, pewnikiem miałabym szansę coś upolować, jakbym tylko miała możliwość i dostęp do netu
Ooo, to ja się chyba piszę na taki jeden kocykskoro nie będę miała chusty, to sobie taki kocyk sprawię!
Edit: Mam nadzieję, że jeszcze jakiś kaszmir będzie jednak![]()
Tak![]()
![]()
Ta Twoja 7 jakoś na końcu się pojawiła ale jujż miałam zaklepaną z okc (na kocyki ofc)
Będą kocyki będą ale niewiele niestety
Też mam nadzieję że będzie jeszcze kaszmir choć Natalia pisała że w tym sezonie będzie kaszmiru bardzo mało![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Pytanie mam do bardziej doświadczonych: kaszmir nada się na lato? Miałam co prawda kupfera z kaszmirem, ale on cienki był i nawet w upały dawał radę, a ta pancy raczej gruba będzie![]()
NIe mam pojęcia...
Tym razem nie liczyłam na zbyt wiele, bo w domu mam dosyć słabe łącze... A strona zawiesiła mi się już po potwierdzeniu zamówienia...![]()
Ja też tylko przez szukaja.... inaczej bez szans![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
No właśnie...ale mam nadzieję, że przynajmniej jeszcze jedna z kaszmirem jednak będzie...
Ooo, no proszę, to ja nie wiedziałam, jakoś prawie zawsze próbowałam w kategoriach i wychodziło, a przez szukaja nigdy... Dzięki, dobrze wiedzieć![]()
bo szybciej
wstukujesz w okienko pancy i już wyskakują wszystkie pancy we wszystkich dostępnych rozmiarach i od razu do koszyka wrzucasz co Ci pasuje a tak w kategorię i odświeżasz potem pojawi się okienko pancy trzeba w nie wejść żeby się rozmiary pokazały i dopiero do koszyka
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)