Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 297

Wątek: Dwie osoby a jedno konto

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez on i ona Zobacz posta
    Wyrwałaś z kontekstu. Po moim pytaniu czy wszystkie Forumiki są nieszczęśliwe automatycznie odpowiedziałam, że chyba nie. Zresztą nie to jest głównym tematem wątku.
    Oniono, my tu się psychoanalizą i obnażaniem ukrytych intencji pasjonujemy OTy mile widziane,
    na początku też mnie to uderzyło, ale wyrobisz sie, wyluzuj i jeszcze przejdziesz na czarna stronę mocy

OT: szczęście to nie stan permanentny, a chwile ulotne, ja tam w taki stan rzeczy jaki prezentujesz uwierzyć nie umiem, no może jestem zwyrolem życiowym,
    czy wy się nigdy nie kłócicie? bo co się by stało z waszym kontem po kłótni? oboje musieli byście nie korzystać czy jak?

Chusteryczka Awatar mamaLiKa
    Miejscowość
    sercem na Ursynowie ;)

Domyślnie

ja też jestem przeciwko dzieleniu konta z drugą osobą - myślę, że warto by taki zapis wprowadzić do regulaminu, np. w formie jakiej Hainaut zasugerowała.

OT: no i w końcu objawiły mi się te gwiazdki, o których wczoraj głośno, a których do tej pory nie widziałam, fakt, ciut jak hotel albo restauracja Michelin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaLiKa Zobacz posta

OT: no i w końcu objawiły mi się te gwiazdki, o których wczoraj głośno, a których do tej pory nie widziałam, fakt, ciut jak hotel albo restauracja Michelin
    Tak masońsko się zrobiło

Chustoholiczka Awatar Tola_zet
    Miejscowość
    LDZ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez salome Zobacz posta
    Oniono, my tu się psychoanalizą i obnażaniem ukrytych intencji pasjonujemy OTy mile widziane,
    na początku też mnie to uderzyło, ale wyrobisz sie, wyluzuj i jeszcze przejdziesz na czarna stronę mocy
    ba, ja wręcz specjalizuję się w zbieraniu opitolu od nowych za OTowanie - parę razy mi się oberwało, że hej . Podoba mi się niezmiernie jak ktoś wchodzi, pisze a potem zaczyna instruować przybyłych do wątku jakże to należy prowadzić dyskusję... I może i ma rację, ale jakże nieświadom jest iż jego słowa trafiają w bezbrzeżną pustkę

edit: o chryste!!! co to za gwiazdki i dlaczego mam ich tyle??? taaaa wiem, szukaj, ale nie mam czasu bo siedze w robocie - podlinkujcie, błłłagam...

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lilka_l Zobacz posta
    Jeśli oninona obiecają że będą wylewać swoje małżeńskie żale na forum to jestem za tym żeby nic się nie zmieniło i dalej występowali jako dwójca
    Cytat Zamieszczone przez salome Zobacz posta
    Wskutek luźnego przepływu myśli, przestawiania się literek i odnajdywania nowych znaczeń, jak już zmienisz hasło, to zmień też nicka - swojska cebula zamiast angielskiego oniona powinna pasować

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stivel Zobacz posta
    Wskutek luźnego przepływu myśli, przestawiania się literek i odnajdywania nowych znaczeń, jak już zmienisz hasło, to zmień też nicka - swojska cebula zamiast angielskiego oniona powinna pasować

ryczę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stivel Zobacz posta
    lepiej się odmienia!

Chusteryczka Awatar Frezis
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ej, ale jak to jest on i ona to mogą sobie sami ze sobą pisać w jednym wątku, prawda?
    takie konwersacje prowadzić.
    tylko czy będa mogli post pod postem? czy to zgodne z regulaminem?
    Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupy I jeszcze kupa zmartwień...

Franek (Kako) 02.02.2008
    Krysia (Izia) 26.10.2009
    Janek 30.07.2014

www.wysokipoziomcukru.pl
    www.dalekiswiat.pl
    zdjeciarka.blogspot.com

Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tola_zet Zobacz posta
    edit: o chryste!!! co to za gwiazdki i dlaczego mam ich tyle??? taaaa wiem, szukaj, ale nie mam czasu bo siedze w robocie - podlinkujcie, błłłagam...
    gwiazdki oznaczaja jak bardzo nie masz zycia osobistego i jesteś nieszczęśliwa w małżeństwie, przez co spędzasz za dużo czasu samotnie na forum

Chustomanka Awatar Szczuru
    Miejscowość
    stolyca ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    gwiazdki oznaczaja jak bardzo nie masz zycia osobistego i jesteś nieszczęśliwa w małżeństwie, przez co spędzasz za dużo czasu samotnie na forum
    ahahahaha xD pięknie żeś podsumowała

Chustomanka Awatar Hainaut
    Miejscowość
    Belgia (Walonia)

Domyślnie

Albo jak bardzo sie nudzisz w pracy.
    Kim (2009) & Tim (2011) - i 5 Aniolkow

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

trafna odpowiedź
    Raduś 21.02.2009 i Piotruś 09.06.2011

Domyślnie

Ha,ha, ha świetna prawda!

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

wzięłam zaraportowałam Samej Górze, żeby cos zdecydowała

demona, Ty sie tu nie prześmiewaj, w kontekście Twojego biznesu to próchno....rozumiesz

Miejscowość
    LDZ

Domyślnie

a w dodatku oszukuję pracodawcę (czyli róznież siebie samą i klientów - pisząc w robocie

a i jeszcze jaką jestem złą matką - bo zamiast wdrażać w życie dobre rady to o nich czytam, względnie udzielam

dziękuję WAM za uświadomienie, choć cieszę się, że nie sięgnęłam jesczze gwieździstego dna

bydzia
    Guest

Domyślnie

że nie sięgnęłam jesczze gwieździstego dna

gwieździste dno jest cudne

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

powiem tak- jesteście boskie (obśmiałam się jak norka, mimo że temat ważki został poruszony) a oniona vel cebulka też ma plusa za to, że nie walnęła focha ( co nie jest niczym dziwnym tutaj )

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

Ona, wejdź w swój profil i po lewej na dole masz dołącz do grup i jak tam wejdziesz to masz różne towarzystwa i wpisane co trzeba miec, żeby Cię przyjęli

Miejscowość
    LDZ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bydzia Zobacz posta
    gwieździste dno jest cudne
    i tak niedługo się przekonam (jasna -nomen omen - cholera znowu tu wlazłam...)

bydzia
    Guest

Domyślnie

i tak niedługo się przekonam (jasna -nomen omen - cholera znowu tu wlazłam...)
    ja to myślałam o wyrażeniu jako takim
    niekoniecznie o celu

Uprawnienia umieszczania postów