no juz privuje![]()
no juz privuje![]()
Ostatnio edytowane przez Siencja ; 27-11-2012 o 13:01 Powód: poprawka bo się słucham modów ;)
ja jeszcze poprosze o składanie ofert na privach, bo nam to rozniesie wątek![]()
Jest uzupełniony pierwszy post![]()
No to ja pytam:
Kto mi uszyje jakieś drobiazgi - może być z filcu albo i nie.
Mają to być drobne prezenciki dla dzieci 10-12 lat.
31 sztuk.
Tylko potrzebuję coś naprawdę drobnego - 3-4 zł/sztukę.
Ktoś by się podjął?
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
breloczki - super pomysł! A dla dziewczynek ewentualnie broszki.
Kto, kto?
Ładnie proszę!
Dotychczasowy dostawca mi sie wycofał a potrzebuję to na 5 grudnia
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
Kto mi uszyje etui na pędzle?![]()
Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
Moja dłubanina
Może mi ktoś doradzi...kupiłam fotelik samochodowy Besafa - jest ok, ale wersja kolorystyczna nie spełnia moich oczekiwańChciałabym uszyć tapicerkę z mikrofibry we wzory kwiatowe (jakoś tak mnie naszło ostatnio na kwiaty
) - zależy mi też żeby córcia się w nim nie pociła, stąd wybór materiału (to jest główny powód szycia tapicerki)...gdzie mogę dostać taki materiał? Macie jakieś sprawdzone sklepy? A może powinnam zastosować jakiś inny?
W zasadzie nie wiem czy to odpowiednie miejsce, na takie wynurzenia- zaproszenia.
Alee... po raz drugi robię Dzień Ziemi w mieście grójcu - 40 km na południe od wawy.
W tamtym roku było nieźle
TU relacja
W każdym razie w tym roku robimy toto 11. maja i bardzo chcę, żeby było jeszcze bardziej hand mejdowo i bardziej eko. Zabrakłow mi w zeszłym roku bardzo stoisk typowo dla dzieci i rodziców - chusty, MT, pieluszki i tak dalej.
W tym chciałabym, żeby się pojawiły.
Może wśród Was znajdą się twórcy, którzy- które - chciałyby u nas się pojawić i zrobić stoisko swoje. Za stoiska hand-made nie są pobierane żadne opłaty, trzeba tylko wysłać sna info@tropyprzyrody.pl
serdecznie pozdrawiam i zapraszam
poszukuje twórczyni otulaczy w wersji gatek/szortów wełnianych
poszukuje osoby, która szyła w tamtym roku kapelusze plażowe dla kobiet![]()
Basia mama Bartka (marzec 2006) i Olka (wrzesień 2010)
określam moje potrzeby
1. pożyczenie maszyny do szycia/ siebie na pół dnia, wawa i okolice. wynagrodzeniowo się dogadamy jakoś
lub
2. taki spodzień mnie interesuje. ale bez metki, czyli niejako podróbka. ale określiłabym swoje zmiany w projekcie, więc w sumie byłyby takie same, tylko całkiem inne
kolory w sumie dowolne, taki żółty może też być, może być kobalt, granat, szary, grafit... nawet fiolet, Czakowi jest wszystko jedno.
3. takie czapki- jak wyżej, swój projekt mogę zapodać. ogólnie- kawałek dzianiny, zszyc z boku i na górze, albo nawet związać
minimum 3 sztuki.
kolory grafit, szary
co to za ciuchy, bo nie bardzo metke widze, strasznie fajne
Edit: juz sie dopatrzyłam
Ostatnio edytowane przez hanna ; 08-08-2013 o 14:07