Nadleciała wczoraj wieczorem, krócizna, dwójeczka.
Staram się ją docenić bo ładne się prezentuje, jak nam minie zachwyt to poleci do odbarwienia.
Uważam że jest niedoceniona i pięęęęęknie będize wyglądać przy letniej opaleniźnie.
z flashem
i bez
![]()
ależ pięknaojej powaliła mnie.... gdzie takie coś można zdobyć albo choć macnąć?
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Piekna!! i cudne zdjecia!!
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Dawaj zdjecia w akcji![]()
Marcel 3 lata
wszyscy mówią,że ona zbyt pomarańczowa
dla mnie jest piękna![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Aaaaa
Ta piękność będzie moja już niedługobrakuje mi takich żywych kolorów w stosiku, a do tego ten wzór!
cudowności!
śliczna jest
nie jestem jakoś w oshach zakochana, bo dla mnie za ciemne, ale ta jest boska
chciałabym zobaczyć jak się prezentuje w akcji
To poczekajcie jeszcze miesiąc
Na tych zdjęciach kolor wygląda na bardzo stonowany, zimny, a na innych, na bardziej żywy, złoty - ciekawa jestem jak na żywo się prezentuje![]()
jest przepiękna, jedno z moich jeszcze niespełnionych chustowych marzeń...
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
Dosyć ciężko określić ten kolorprzy rozłożonej chuście, wygląda niezbyt korzystnie, taka musztarda
ale nie jest brzydki.... Miodowo-musztardowo-pomarańczowy.... Nie wiem, muszę podumać nieco, ponosić w niej i wtedy zdecydować - bardzo możliwe, że za jakiś czas będzie fioletowa
zdjęcie z rybkami i chmurkami, kolor Honeycomba dobrze uchwycony.
![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
kurcze, chyba ladniejszy taki odbarwiony, musze sie z tym przespac![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster