Kurka a moja jeszcze nie dotarła, niby w doręczeniu ale głucha ciszaNormalnie o tej porze chyba juz nie rozwożą ale może czas przed świąteczny więc jest jakaś szansa???
aginia do mnie też dość późno kurier przyjechał.
ja tam obejrzałam natkę zanim ją wyprałam. pierwsze wrażenie jest takie, że w dotyku w ogóle nie czuję wełny. Chusta jest ciężka, taka "sznurkowata". Może po praniu będzie inaczej. Zawiązałam nie praną, bo się nie opanowałam, nosi jak sam szmatan wygląda przepięknie![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Może się kurier nie wyrobił ?
Hehe, zawiązałam i trzyipółlatke![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
uuu nieźle!
Tez tak myslę, pamiętam że w zeszłym roku nawet koło 22 jeszcze rozwozili a teraz jednak dużo więcej ludzi korzysta z opcji kurier
Foty bym jakieś jeszcze obejrzała
Myślicie, że była ich taka mała ilość, że rozeszły się tylko na forum? Skoro nawet dziewczyny, które napisały po czasie już się nie załapałyBo w sklepie ich nie było - chyba
![]()
No i u mnie kurier był, ale sę rozminęłiśmy, bo mnie dla odmiany nie było ;(.
Spisali się super. Dziś idę osobiście odebrać. Fajnie, że ode mnie to nawet 10-15min na piechotę.
Aginia - chusty tu jeszcze są, jakby ktoś chciał, ale ja na sklepie u nich już nie widziałam:
http://nosimisie.pl/chusty-tkane/168...o-merynos.html
aaaa....no i ja też dostałam maila od nati odnośnie metki. Jest mi super miło. Dziękuję.
Przepraszam, że tak się wetnę, ale mam możliwość kupić Japan z wełną, brązowy, z drugiej ręki. I teraz pytanko, czy bardzo gryzie? Czy też może nie? Macałam tylko Japan z kaszmirem, ale to jednak różnica. Czy 200zł, to uczciwa cena? Pytam tutaj, bo tu specjaliści.![]()
Do you think this is wise, boy? Crossing blades with a pirate?
Gahtasiid gakti ii guho ja gahtasiid garri ii dieva. - The dress of the envious never gets longer. The plate of the envious never fills up.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk but never run.