WOW![]()
Dziewczyny sprawdźcie proszę metki ze składem!!!
Moje obie sztuki mają wszyte metki na których widnieje 100% cotton![]()
o co chodzi???
wydaje mi się, że śmierdzi merynosem i generalnie jest naprawdę ciepła ta chusta
poza tym na swojej znalazłam już mega zaciagnięcie a nie płaciłam za ok cen
Muszę do nich napisać
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Jak smierdzi merynosem to musi być merynos,spokojnie
Myślę,że pomyłka z metką-wyjaśni sięAle o zaciągnięcie napisz...
Poszłam sztachać dmuchawce wełniane - jestem przekonana że to owca, ale ale nie mówię hop
o zaciągnięciach już napisałam, ale muszę dobrze obejrzeć jeszcze, bo to jedno odkryłam przypadkiem szukając metki właśnie
cóż - zdarza się![]()
Coach dyplomowany SWPS
Agutku - jak to nie mieli innych? Trochę to niehalo jest, sprzedajesz komuś potem na słowo honoru że to wełna?
A jak kto nie powie a inna osoba wypierze wedle metki na 60 stopni?![]()
Coach dyplomowany SWPS
o kurka tyle kasy za bawełnę
ale poważnie,Ola daj znać jak coś się dowiesz
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Na całym świecie kolekcjonerskie egzemplarze z błędem są dużo więcej warte - monety, znaczki pocztowe... To tylko podnosi wartość takiej natki!![]()
![]()
Dziewczyny bardzo się starały wysłać Wam jak najszybciej, ale, niestety, pośpiech w wielu sytuacjach nie jest zbyt dobry.Przejrzymy niewysłane chusty jeszcze raz, a jeśli komuś trafiło się coś do poprawki, to musicie się jak najszybciej zgłosić. Wszystko da się naprawić, wymienić, a wszywki przeszyjemy. Wszystkie te Japany są z wełną, wszywki zostały źle wszyte. Bardzo Was przepraszam.
![]()
Jeżeli nie jest planowany dodruk takiego japana indygo, ale w innym składzie, to nie ma problemu - smaczek kolekcjonerski dla znawców!
Byle kto takiej chusty nie kupi, a jak ktoś kupi, to będzie wiedział, co i jak, więc pranie w 60 chyba raczej nie grozi tej szmacie.
Poza tym, merynos się nie filcuje!![]()
Natalio - dzięki za informację! Tak to bywa właśnie jak się chce niecierpliwego klienta zadowolićhehe
Najbardziej się bałam, że wyjdzie, że to bawełna i cała moja chustowiedza legnie w gruzach![]()
a tak serio - z metką nie mam problemu
ale z błędem jednak tak![]()
więc ja odsyłać i tak muszę niestety buuuuu
Coach dyplomowany SWPS
Naprawdę piękna chusta dziewczyny, ten kolor. No mi się nie udało niestety, ale zostałam bardzo miło obsłużona i powiem tak: nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło...na straganie też się pewnie kiedyś w końcu pojawi (mam nadzieję).
mama Estery lipiec 2012
www.balkanfunk.pl
Natalio,czy ten japan pojawi się w sklepie czy już wszystko rozebrane?![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
mnie tam matka nie przeszkadzamam tylko nadzieje,ze bawełnianej wersji w tym kolorze nie będzie.
Nosiłam dobrą godzinę w japanku i było miodzioa dokładnie piernikowo było , bośmy dziś II porcję pierników piekli.
Gdyby nie to że Misia zaczęła swoją ulubioną zabawę - gryzienie matki w plecy to bym jeszcze ponosiła, noo ale niestety nie dałam radyna placach mam 3 siniaki
fota nie taka cudna jak Zuz ale coś tam widać
![]()
Hm, muszę na metkę mojego popatrzeć, ale to jutro...
Moja szmata ma na krawędziach takie jakby niewetkane nitki, niektóre luźne (same końce sterczą), niektóre pojawiają się na weirzchu i znów znikają... Nie wiem czy z tym można coś zrobić, i czy trzeba?
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)