Też jestem go ciekawa w akcji. Dajce coś bo się zdecydować nie mogę![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
o mamo a ja znowu na szarym końcu będę zanim dojdzie do UK :/
a wiecie kiedy na sklep mają rzucić,na NM się bardzo podniecają,że taki śliczny![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Właśnie zapłaciłam za swojego i czekam. Potwierdzenie wysyłki pewnie dostanę jutro.
Nawet jak obfocę, to pewnie nie będę pierwsza.
Zaczynam łapać waszego bakcyla i mnie to przeraża, bo miałam się ograniczać do max 3-4 chust a już będę ich miała 6.
Masakra - mąż mnie wydziedziczy.
Już mnie określa "PPD i NM", czyli Perfekcyjna Pani Domu i Nawiedzona Mama.
A nie dziś? Natalia pisała, że można się jeszcze ewentualnie decydować do środy do 10, więc może dlatego, żeby mogli wiedzieć, ile mogą rzucić na sklep?
Taaak, ja też kiedyś myślałam, że jak to można mieć np. aż 6 chust??no bo po co komu aż tyle?
a teraz? Ehhh![]()
Już 10.00, a ja ani maila zwrotnego nie dostałam, ani nic![]()
![]()
mama Estery lipiec 2012
www.balkanfunk.pl
hmmmm, nie dostałam emaila, to nie zapłaciłam...tylko się zgłosiłam, napisałam....czy coś znowu nie zrozumiałam? Bo myślałam, że zapłata po zatwierdzeniu zgłoszenia....hm
mama Estery lipiec 2012
www.balkanfunk.pl
fooooty!
mój za 2 godzinki powinien być
2 + 7 (2005-2018)
no robie robie
choć kurcze i tak już widzę że koloru prawdziwego nie odzwierciedle. KOlor jest granatowyna fotach nati za jasny wyszedł. I za niebieski
ale zbliżony. Mi wychodzi kurcze podobny odcień. No nic powalcze zaraz jeszcze trochę i moze się uda
Aginiu co tu hmm pisac jeszcze- ładnytkany zwarcie, całe szczęsci enie jest śliski! nie wiem co bedzie po praniu. Poprzedni japanek mi nieco sprężynował - a ja tego nie lubie ten widzę ze też mocno pracuje. Zamotam jak sie Misia obudzi i wtedy powiem coś więcej
![]()