A ja dalej czekam![]()
no to super
Dziewczyny, ja właśnie swoją odebrałam...Mniam mniam = PIĘKNA. Miałam na sobie jeansy z wycieraniami i stwierdziłam, że chusta "toćka w toćkę" jak moje jeansy
.
Zdecydowanie moje kolory.
Staśkowi chyba też się podoba, ale teraz śpi, więc go nie zamotam. Zresztą jeszcze nie mam takiej wprawy jak wy w wklejaniu fotek.
Zuz - kolory to Twój pomysł, czy Nati? Bo jak dla mnie to super zestaw i bardzo uniwersalny i bardzo chwalę i gratuluję pomysłu.
BTW - która nitka to wełniana (kolor), wiecie?
Aaaa... też pójdę pomierzyć swoją przed praniem i zobaczę jakie parametry ma moja pralka w programie "wełna", bo jeszcze nie wiem.
Jestprzed sekundą przyszła - biedny kurier na oczy już nie widział
a powiedział, że do 23 mu zejdzie....
Śliczna! Zwarta, lekko błyszcząca z metką 100%bawełnabardzooo mi się podoba, rzeczywiście idelna chusta zimowa
Moja przed praniem ma 450cm więc zapowiada się długa 5-ka![]()
GLS taki, jakim zawsze Nati wysyła swoje paczki. Owszem jeżdzą do 17 ale co zrobić skoro paczek jest więcej? Po prostu sie nie wyrabiają, facet powiedział, że takiej ilości zamówiń to dawno nie miał i co ciekawe bardzo duzo to rzeczy całkowicie normalne, które rzadko są posyłane kurierem - papier toaletowy, środki czystości itd... Chyba ceny spadły i wszyscy wolą dopłacić 2 zł i mieć na jutro niż posyłać pp![]()
m. mnie znowu wyzywa, że cała chałupa śmierdzi merynosem po praniuOdgraża się, że mnie do piwnicy wywali razem z chustami
![]()
2 + 7 (2005-2018)
3.12 był dzień darmowej dostawy, więc ludzie nazamawiali, poza tym okres przedświąteczny. Mnie też kurierzy w ostatnich dniach często odwiedzają, wczoraj jeden przyjechał o 22 i jeszcze miał kilka paczek do doręczenia.
A żeby było w temacie, piękna zimowa chustamoże za rok o niej pomyślę
![]()
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
moja się skróciła o 8cm, więc mam rozmiar 6 długości 492cmnawet na kurtkę starczy
i pięęęęknie wygląda!
2 + 7 (2005-2018)
Był już japan w normalnej sprzedaży? Ostatnio nie na bieżąco jestem, a bym chciała zapolować.
Nie było i nie będzie.Wszystko się rozeszło na zapisy.Dzwoniłam nawet dziś do Nati,żeby zapytać czy coś będzie w sklepie,bo dziewczyny na NM też pytały i ti jest oficjalne info.
Mój japanek tez już dotarł i właśnie się suszy.Jedzie merynosem w całej chacie.Ach jak ja lubię ten zapach.Tak wiem wiem że mam
Ależ się cieszę,że już go mam.No cudny jest!Po prostu cudny![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)