Za FB:
Chusta Alma Mater wykonana dla duńskiego forum będzie wkrótce dostępna w naszym sklepie
30% len 70% bawełna
wzorek ładny, ale czy można prosić o fotę ciut większego kawałka?
Hancymon - 03.2010 Ingulec - 07.2013
druga ma fajne kolory
ciekawe, jak będzie wyglądać po zamotaniu, szkoda, że tylko fragment chusty na zdjęciach jest
Wzor jest memorialem smierci 6-miesiecznego synka jednej z holenderskich forumek.
Edit: poprawka - to limit dla holenderskiego forum.
Ostatnio edytowane przez Kamila ; 14-11-2012 o 14:32
Marcel 3 lata
Uwazam, ze te motylki jakos nie pasuja do glownego wzoru, ale to tylko moja opinia
Poza tym fajna, choc kolor nie moj![]()
sam motyw tej mamy z dzieckiem piękny, ale już będzie mi się smutno kojarzyła![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A mnie urzeka, bardziej od ostatnich nowości, od jelonków i "pawiów". Kiedy będzie, kiedy?
mama Estery lipiec 2012
www.balkanfunk.pl
czyli dobrze rozumiem, ze w Polsce będzie niedostępna?
Ja bym to widziała w niebieskim i granatowym, ale może wtedy to już w ogóle smutek i łzy.
Córki: 2004, 2005, 2007 i 2010
Kolory wybrała autorka wzoru, są bardzo optymistyczne. Obrazek jest też radosny. To chyba taki hołd dziecku, w którego obecne szczęście mama wierzy.
Nie sądzę, żeby ten wzór się jeszcze pojawiał w innych kolorach. Nie mamy w tej chwili żadnych takich sygnałów. Będzie trochę w sklepie, ale w przyszłym tygodniu, bo się u nas trochę osób pochorowało.
wersja z pomarańczą bardzo ładna
a sama historia wzoru bardo smutna
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
A mi jakoś ta czerwień-biel nie bardzo pasuje do tego wzoru.
A sam wzór ... piękny, ale za każdym razem gdy na niego spoglądam robi mi się smutno![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
No i poszły... A ja się nie powstrzymałam i kupiłam![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)