Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: Zupełnie zielona :)

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Witaj
    My mieszkamy na Jelonkach
    A co do reakcji najbliższych, to tym się nie przejmuj. Jak zobaczą jak maleństwu jest dobrze przy mamusi w chuście, to wszystkie wątpliwości ich opuszczą. A reakcje ludzi na ulicach są po prostu cudowne, wiele osób się uśmiecha i zagaduje.

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Mam nadzieję, że tak właśnie będzie O, widziałam raz w okolicach Człuchowskiej kogoś z chustą, może to Ty Tak czy siak, pozdrawiam sąsiadkę

Chustonoszka
    Miejscowość
    Olsztyn

Domyślnie

Ja też na początku się bałam i zaczęłam troszkę później, jak się oswoiłam. Ale za to później żałowałam, że nie zaczęłam od razu, na pewno i młodemu i nam łatwiej byłoby przejść okres koszmarnych kolek.
    Moim zdaniem wybór elastycznej chusty jest dobry, bo na początku jest sporo łatwiejsza. Dużo Ci da spotkanie z kimś kto mota, pokaże co i jak, i nawet w ciąży warto spróbować, bo później będzie dużo łatwiej.

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Możliwe, że byłam to ja, bo czasem się tam kręcimy.
    Jeśli zdecydujesz się na chustowanie na pewno będziesz zadowolona.

Chustofanka Awatar Lila
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja też świeża, niedoświadczona i też zamierzam od początku motać, ale bardziej do mnie przemawiają tkane, więc już ćwiczę na takiej cięzkiej poduszce. Muszę tylko pamiętać o tym, że noworodkiem nie należy jednak rzucać z frustracji
    poza tym widziałam filmy z małymi małpkami, myślę że jak gorylice tymi łapskami dają radę, to ja z kciukiem przeciwstawnym nie dam?
    nie wiem jak to będzie, wyjdzie w praniu... nastawiam się, że jak coś to wolę zadzwonić po profesjonalne wsparcie niż odpuścić wczesne chustowanie z powodu niepewności...
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów