Różowe! RÓŻOWE! Albo w panterkę!![]()
Różowe! RÓŻOWE! Albo w panterkę!![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Taaak, chustobarwy to dobry pomysł
Mnie bardziej chodziło o to, żeby w profilu dodać okienko z możliwością wyboru z tym tematem który jest lub 2-3 innymi. Mnie by interesował ciemny z jasnymi literami tak OT.
W forum phpBB jest taka opcja, zeby użytkownik wybierał, nie wiem czy vBulletin ma taką opcję, ale to musi się 3oko wypowiedzieć![]()
Ja od dawna tęsknię za czymś wyraźnym
Kolory niemdłe.Litery wyraźne
I chyba nie chciałabym mroźnego niebieskiego.
Opcja z wyborem byłaby wypasiona![]()
ja jestem przyzwyczajona jak jest
ale w sumie podstęp macierzanki![]()
2 + 7 (2005-2018)
To byla od poczatku istnienia forum bardzo problematyczna sprawa. My tez chcielibysmy zeby bylo mase przeroznych skorek do wyboru.
Problem polega na tym, ze po pierwsze skorki oficjalne sa brzydkie i nudne a nieoficjalne (fikusne) obciazaja dodatkowo serwer. Po drugie, jest
bardzo malo skorek ktore maja grafike z polskimi napisami. Obecna skorka jest dosc lekka dla serwera i kupilismy na nia licencje i sam robilem polskie przyciski itp, ale zabralo to tyle czasu ze wiecej juz sie za to nie zabiore. Nawet gdyby znalesc fajna gotowa to pozostaje problem z obciazeniem. Sa jeszcze inne komplikacje typu poprzesuwane menu itp, nie wszystkie skorki pasuja mianowicie do naszego layoutu. W kazdym razie sporo czasu i pomyslunku spedzilismy przy roznych okazjach nad wygladem forum, i niestety ale stabilnosc i funkcjonalnosc forum musi dla nas byc wazniejsza niz wyglad. Ze wzgledu na Was, przede wszystkim
Nie jestesmy zamknieci na rozne mozliwosci w przyszlosci, byc moze kiedys zamowimy pakiet skorek, np. w jednym layoucie ale w wielu kolorach.
Ostatnio edytowane przez 3oko ; 22-11-2012 o 16:52
No i gut
Czyli panterka nie ucieknie![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
amst, a może masz przejaskrawione kolory ustawione?
U mnie na 2 różnych ekranach nie ma turkusu.
Za to wcześniej, kiedy chłop do jakiejś ciemnej gry ustawił u siebie kontrast na maksa i jeszcze rozjaśnił, to kolory forum (i nie tylko) wyjątkowo mocno dawały po oczach. Może i u Ciebie za bardzo coś podkręcone?