Pokaż wyniki od 1 do 17 z 17

Wątek: nasza pierwsza kieszonka - prośba o ocenę

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie nasza pierwsza kieszonka - prośba o ocenę

Kacperek wczoraj skończył 2 tyg, dziś pierwszy raz się zamotaliśmy w kieszonkę, co o tym myślicie??? wiem że z nóżkami jest coś nie halo, zestresowałam się i w końcu jedną schowałam a jedną wyciągnęłam moja Mama robi takie oczy a ja dzielnie podaję argumenty że krzywdy dziecku nie zrobię....
    a oto zdjęcia:

Chustomanka Awatar Szczuru
    Miejscowość
    stolyca ;)

Domyślnie

bardziej pod pupcię chustę..

EDIT: w sensie prawa połę bardziej,zeby tak ładnie się pupcia odznaczyła.

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

może... może ktoś by Ci pokazał jak zawiązać? bo - nie da się ukryć - jest sporo do poprawki...

Chustofanka Awatar klincus
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Przede wszystkim mały nie jest prosto i dlatego ma jedną nóżkę schowaną a drugą nie. Na zdjęciu pupa i kręgosłup są przesunięte na lewo. Poza tym poły powinny przechodzić bezpośrednio pod pupcią, a chusta generalnie nie dociągnięta. Trenuj, a najlepiej poradź się jakiejś chustomamy w Twojej okolicy

Chustomanka
    Miejscowość
    miasto spotkań

Domyślnie

ekspertem nie jestem, ale przede wszystkim b bym dociągała (chyba ma w kieszeni za dużo 'miejsca' dlatego się powyginał bobolino), a potem.. te boczne poły materiału rozciągnęła na boczki, tak żeby były jakby pod kolankami malucha ( trochę tak jak jest przy tej schowanej nóżce, ale jednak niechże będą na zewnątrz.. )

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

dziękuję dziewczyny - jeszcze raz popatrzyłam na te zdjęcia i aż mi głupio jak on biedny krzywo zawiązany w tej chuście znalazłam już tzw. pogotowie chustowe i umówię się na konsultacje, no muszę muszę to opanować, nie dam się
    jeszcze raz dzięki za opinie

Uprawnienia umieszczania postów