Pokaż wyniki od 1 do 20 z 122

Wątek: Jak jest z tym plecakiem?

Mieszany widok

Chustofanka Awatar soh
    Miejscowość
    Japonia

Domyślnie

Te chusty maja podobno tak, ze rozciagaja sie malo a krawedzie wcale. Ja w reku nie mialam, ale slyszalam, ze ok.

Probowalam z tobokiem dzis i kicha. Mloda wygiela plecki w luk i cala wylazla mi zanim zdazylam zarzucic. Potem zrobilam plecak moja metoda i zadzialalo. Nauczylam sie stad:
    http://www.thebabywearer.com/forum/showthread.php?188948-I-mastered-ruck..-I-found-the-method-behind-the-madness!-*PIC-TUTORIAL-ADDED!!!*

Zaraz sobie siga zaktualizuje, ale moja mala to trzecie noszone tutaj i pierwsze co takie sztuki wyczynia :-/
    Soh i same corki - Majka (08/2007), Kalina (09/2009), Sumire (07/2012), i Amelka (02/2015)

Chustonoszka Awatar doka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Jak miała małą na plecach to wydawało misię że kolanka są OK ale dopiero na zdjęciach widać że za nisko. No cóż trenujemy nadal...

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

ja robię tak jak przy kieszonce, łapie nóżki i podciągam do góry żeby pupka wpadla a i ja wrzucałam z biodra, bo z tobołka nam nie szło. Musi być chyba spokojne dziecko
    Ostatnio edytowane przez Judyta ; 26-11-2012 o 12:59

Chustomanka Awatar Aliszia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Kolanka wyżej, żeby dupka chuściocha głębiej wpadła w chustę, ale reszta wygląda w porządku
    Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.

Uprawnienia umieszczania postów