Pokaż wyniki od 1 do 20 z 642

Wątek: Pielucha na allegro- tania bardzo!

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ciocia_wiedzma Zobacz posta
    No proszę, Otwocka firma. Napisałam właśnie do niego czy mogę je gdzieś obejrzeć. Wygląda na to że to całkiem świeża firma. Może dadzą się skusić na puszczenie pieluch w testy?
    na allegro też wystawia bo z ciekawości zaczęłam szukać,jakbyś zobaczyła na żywo to daj znać bo 36 zł za kieszonkę i 42 to bardzo tanio...

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karolciaczika Zobacz posta
    na allegro też wystawia bo z ciekawości zaczęłam szukać,jakbyś zobaczyła na żywo to daj znać bo 36 zł za kieszonkę i 42 to bardzo tanio...
    nie widze na allegro...

Chustofanka Awatar ciocia_wiedzma
    Miejscowość
    Karczew

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nata76 Zobacz posta
    nie widze na allegro...
    Ja też nie, a szukałam po nazwie

edit: znalazłam http://allegro.pl/pieluszki-wieloraz...415765247.html

Chustoholiczka

Domyślnie

Ja też nie, a szukałam po nazwie

edit: znalazłam http://allegro.pl/pieluszki-wieloraz...415765247.html
    dzięki.

Miejscowość
    Karczew

Domyślnie

"Chcemy budować trwałe relacje z klientami, którzy obdarzają nas zaufaniem oraz partnerami, który dostrzegli w naszej firmie szerokie możliwości i nasz duży potencjał."
    To zdanie dobrze rokuje na testy forumowe Po zdjęciach faktycznie do milovi podobne, tylko chyba przeszyć przy nóżkach nie mają. Szkoda, bo mi się wzór w liski podoba

Chustofanka Awatar EwAnia
    Miejscowość
    Czernica ( Rybnik )

Domyślnie

Dziewczyny przepraszam że w tym wątku, ale o tej porze nie mam siły szukać, a do jutra zapomnę.
    Córa ma 21 mies, jest duża - wygląda na 2-2,5 roku, rozmiar 86/92, dotychczas używałam jednorazówek, ale chciałabym spróbować wielorazowych, też ciut pod kątem odpieluszania.
    Co możecie polecić na początek? Wolę nówki, używane budzą u mnie gęsią skórkę (rzeczy nie, 95% z ciucholandu lub od znajomych, ale pieluchy tak).

Miejscowość
    Karczew

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EwAnia Zobacz posta
    Dziewczyny przepraszam że w tym wątku, ale o tej porze nie mam siły szukać, a do jutra zapomnę.
    Córa ma 21 mies, jest duża - wygląda na 2-2,5 roku, rozmiar 86/92, dotychczas używałam jednorazówek, ale chciałabym spróbować wielorazowych, też ciut pod kątem odpieluszania.
    Co możecie polecić na początek? Wolę nówki, używane budzą u mnie gęsią skórkę (rzeczy nie, 95% z ciucholandu lub od znajomych, ale pieluchy tak).
    Na odpieluchowanie tetra bambusowa albo prefoldy + otulacz. Najtaniej Ci chyba wyjdzie. Albo pieluszki z bawełną organiczną, konopiami- niby jak dzieci czuja mokro to sie szybciej odpieluchowują, ale na ten tema też zdania są podzielone.

Miejscowość
    Czernica ( Rybnik )

Domyślnie

Na odpieluchowanie tetra bambusowa albo prefoldy + otulacz. Najtaniej Ci chyba wyjdzie. Albo pieluszki z bawełną organiczną, konopiami- niby jak dzieci czuja mokro to sie szybciej odpieluchowują, ale na ten tema też zdania są podzielone.
    A mogę poprosić o jakieś linki?

Miejscowość
    Karczew

Domyślnie

a tu już będzie trudniej, bo jest masa firm i każdemu co innego pasuje. proponuje to pytanie zadać w dziale Pieluchowanie małych dzieci, tam Ci chyba bardzie pomogą:http://www.chusty.info/forum/forumdi...5%82ych-dzieci albo poszukać na Recenzjach pieluch. Bo tu robimy OT

edit: tu trochę o czym innym temat, ale kustafa i NEMO odpowiadają częściowo na Twoje pytanie: http://www.chusty.info/forum/showthr...ewa-pupe/page2
    Ostatnio edytowane przez ciocia_wiedzma ; 18-07-2014 o 01:19

Miejscowość
    Czernica ( Rybnik )

Domyślnie

Dziękuję!

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

Trochę wyglądają jakby gumki miały luźne.. Na zdjęciu rozlozonej.

Chusteryczka Awatar ignis
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

ciocia_wiedźma, jakby co, to ja bym wzięła zwężone otulacze dwa wzory:

http://img31.olx.pl/images_tablicapl...elorazowa-.jpg
    http://img33.olx.pl/images_tablicapl...elorazowa-.jpg

chyba, ze jeszcze pojawiłyby się jakies inne w międzyczasie.

tak piszę, bo pewnie będziesz miała z nim kontakt, to jakby co możesz dać cynk o zapotrzebowaniu
    no i jak byś mogła, to daj znać, jak już będą.

i jeszcze sobie pomyślałam - może zrobimy forumowe zapisy - kto, co, jaki wzór, ile - i złożymy zamówienie do faceta na zwężone? moze jak będzie miał konkret łatwiej się do tego zabierze i nie podwyższy nam ceny, jeśli zamowienie będzie duże? a moze nawet da jakiś rabacik? co Wy na to? no i co Ty wiedźmo na to, bo pewnie Ty byś musiała to ogarnąc jakby co...
    Wiktor marzec 2013 || Adaś lipiec 2015 || i jeszcze ktoś...

Miejscowość
    Karczew

Domyślnie

ignis, mam juz zamówienie od 3 forumek, wiec dopiszę Cię do niego. Na razie jest na 7 coolmaxów, jeden polar i 4 otulacze. Zastanawiałam się właśnie nad założeniem tematu na zamówieniach zbiorczych. O cenę będę walczyć na pewno, rabat też spróbuje uzyskać bo całkiem spore zamówienie możemy zrobić

Chustoguru Awatar mmadzik
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

W razie, gdybyście robiły jakieś zamówienie zbiorowe to bym wzięła jedną kieszonkę z coolmaxem.

Uprawnienia umieszczania postów