Pokaż wyniki od 1 do 20 z 642

Wątek: Pielucha na allegro- tania bardzo!

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ja mam z ECOBAMbino kieszonki z bambusem (uwielbiam) i chyba jedną kieszonkę zwykłą. dobra jakoś, więc nie narzekam. Wiem, że wzory są specjalnie na ich zamówienie (będzie więcej nowych, jak znajdą się klienci) i wkrótce jest szansa na formowanki Ich otulacze to dla mnie nowość, więc jestem ciekawa jaki mają PUL ?

Chustonoszka

Domyślnie

Bansza jak do mnie dojdzie to sprawdzę i napiszę. Zgłaszam się do Ciebie na priv, żeby już więcej OT nie robić z pytaniem.

joasia z OT to ja się tłumaczyłam więc myślę, że o mnie choć pewności nie mam A wiadomość zwrotna miała być żartobliwym przeproszeniem ale chyba nie tak została odczytana A co do aukcji to ktoś po prostu przepuścił przez translator opis produktu. Śmiesznie to wygląda

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez avelaa Zobacz posta
    Bansza jak do mnie dojdzie to sprawdzę i napiszę. Zgłaszam się do Ciebie na priv, żeby już więcej OT nie robić z pytaniem.

joasia z OT to ja się tłumaczyłam więc myślę, że o mnie choć pewności nie mam A wiadomość zwrotna miała być żartobliwym przeproszeniem ale chyba nie tak została odczytana A co do aukcji to ktoś po prostu przepuścił przez translator opis produktu. Śmiesznie to wygląda
    wiem
    tylko co było w tym zestawie bo się na tych pieluchach nie znam, ze wskazaniem na było

Chustomanka
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

było 6 tzw.otulaczy (dzianinowych gatek na rzepy), 12 "pięterek", czyli podwieszanych nieprzemakalnych koszyczków, które doczepiasz do tzw. otulacza i 60 wkładów biodegradowalnych, pewnie takich jakie mona czasem do flipa kupić. Gdyby to któraś z Was upolowała, to chętnie odkupię choć 1 otulacz z pięterkiem

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bansza Zobacz posta
    było 6 tzw.otulaczy (dzianinowych gatek na rzepy), 12 "pięterek", czyli podwieszanych nieprzemakalnych koszyczków, które doczepiasz do tzw. otulacza i 60 wkładów biodegradowalnych, pewnie takich jakie mona czasem do flipa kupić. Gdyby to któraś z Was upolowała, to chętnie odkupię choć 1 otulacz z pięterkiem
    no właśnie miałam kupić, ale nie wiedziałam co to te "pięterka" i w związku z tym nie wiedziałam czy warto za tę cenę - heh ja to niemal wszędzie spóźniona

Chustonoszka

Domyślnie

To chyba po prostu wpinki. Gdiapers składa się z dwóch części z takiej osłonki i wpinki, do której wkłada się wkład. Tak więc chyba to "pięterko" to właśnie wpinka. Tak mniemam

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez avelaa Zobacz posta
    To chyba po prostu wpinki. Gdiapers składa się z dwóch części z takiej osłonki i wpinki, do której wkłada się wkład. Tak więc chyba to "pięterko" to właśnie wpinka. Tak mniemam
    tak tak dzięki już "zaskoczyłam", ale za późno

Uprawnienia umieszczania postów