http://olx.pl/oferta/milovia-male-me...tml#72fde6a572
Dość dobra cena, jak na prawie-nówki.
Jakby ktoś z Warszawy brał i chciał mi 2 sztuki wziąć, to poproszę (2 kieszonki i 2 wkłady).![]()
http://olx.pl/oferta/milovia-male-me...tml#72fde6a572
Dość dobra cena, jak na prawie-nówki.
Jakby ktoś z Warszawy brał i chciał mi 2 sztuki wziąć, to poproszę (2 kieszonki i 2 wkłady).![]()
Adaśko 12.2013i Basieńka 03.2017
A jakie wzory wam zostały wolne oprocz tych 6?
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Ja moge wziac w takim razie pozostale wklady L, czyli jak dobrze licze, zostalo 5.
Czyli do dyspizycji jeszcze 1 pieluszka. Chudzinka, jakie Ty chcesz wzory?
Wiktormarzec 2013 || Adaś
lipiec 2015 || i jeszcze ktoś...
O., czyli natusienka jelonki, kustafa sowy i chyba wszystko rozdysponowalysmy![]()
Wiktormarzec 2013 || Adaś
lipiec 2015 || i jeszcze ktoś...
to w takim razie po ile za sztukę? i gdzie w wawie możliwy odbior osobisty?
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
To ja podsumuję i podliczę.
chudzinkaa
Piraci, jabłuszko, 4L, 2S = 133,91
ciocia_wiedzma
Sówki, jelonki = 82,78
ignis
Piraci, jabłuszko, 3L = 111,09
Nastusienka
Jelonki, 1L = 50,83
kustafa
Sówki = 41,39
Razem 420,00.
Oczywiście czekamy na potwierdzenie od Nastusienka.
Ja ewentualnie też mogę 1 wkład L jeszcze przygarnąć jakbyś ignis aż 5-ciu nie potrzebowała.
edit. Dogadałyśmy się z ignis w sprawie wkładów, więc zmieniłam podliczenie dla nas dwóch.
Ostatnio edytowane przez chudzinkaa ; 22-05-2014 o 09:16
oj.. spóźniłam się?
wezmęco do odbioru umówimy się na priv
piszę
![]()
Anielka 19.04 (*)Staś 13.12
Helenka 12.04
Każde 60 sekund złości pozbawia nas minuty szczęścia.
Nie znam się na prefoldach, ale to chyba dobra cena? (Bambino Mio M - 10 zł/szt.)
http://olx.pl/oferta/prefoldy-bambin...8-ID600JZ.html
Na dole wyświetlają się też inne oferty od tego sprzedawcy w miarę ciekawe, np. wkłady Milovia S za 6,5. (Gdybym już tyle nie wydała w tym miesiącu, to wzięłabym je jako dodatkowe, bo bardzo lubię. Jak znikną, to będzie znaczyło, że to ja.Ale jak coś to na mnie się nie oglądać.)
http://olx.pl/oferta/wklady-milovia-...8-ID5ZZLT.html
A teraz pytanie. Czy ktoś byłby zainteresowany formowankami Tetro z poniższej aukcji do podziału? Osoby, które używały chwalą je sobie. Chciałabym 4-6 szt. Sprzedający nie chcieli rozdzielać kompletu. Planowałam zaproponować 12 zł/szt. w komplecie, a ewentualnie zgodzić się na max 13 zł/szt.
http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki...245004517.html
Niestety niektóre nowe Milovie tez tak wyglądają, vika chyba o tym gdzies pisała
Rzeczywiście te pieluchy maja sliczne wzory...ciekawe jak sie sprawdza...czy maja Np Male nb czy tylko os.
Sent from my RM-941_eu_poland_377 using Tapatalk
Mama Olka ur.20.07.2007
![]()
Mama Hani 20.09.2014
Jestem już po oględzinach. facet dał rade wpaść do mnie dzisiaj. Powiem tak. Fajne są, ale to jest dokładna kopia milovi. Krój, polar, wejście na wkład. Mam co do tego trochę mieszane uczucia. Ale z drugiej strony nie moja sprawa- niech go sobie milovia za plagiat ściga. Ponieważ on dopiero wchodzi na rynek jest bardzo otwarty na sugestie i chętny do puszczenia pieluch w testy. Na dniach ma być strona internetowa i lepsze zdjęcia. W przyszłym tygodniu ma pojawić się wersja z coolmaxem.
Judyta- gumki rozciągnięte nie są, tylko zdjęcie takie beznadziejne. Przy spięciu na S nie ma dużych dziur na nóżki. Są tylko trochę za szerokie. Otulacz wyglądał mi podobnie do flipa ze zdjęć, ale nigdy go w ręku nie miałam, może mi się tylko wydaje, że on szeroki? No i ma przeszycia przy nóżkach.
Człowiek bardzo sympatyczny, pogadaliśmy sobie prawie godzinę. Stanęło na tym, że ma pomyśleć o cieńszym polarku- podsunęłam mu tez bambus nad którym ma pomyśleć, zwęzić trochę pieluchy w kroku(są 1,5 cm szersze niż milovia, a IMO to sporo, naprawdę super szerokie się wydawały) i zmienić nieco kształt wkładu. Widać że dopiero raczkuje w branży, raczej dziecka na wielo nie miał, a szyciem się zajął bo zwęszył interes![]()
Pytałam też o inne rozmiary, powiedział że o S myślał, ale nie wie czy będzie popyt na małe kieszonki. I jak już mówiłam na puszczenie w testy jest chętny, nie wiem tylko jak to tu na forum ogarnąć, muszę napisać do Jazzoo. Nie zagwarantował niestety niezmienności ceny, ale obiecał że jeśli wzrośnie to nie dużo.
Żeby nie było, ja nic z tego nie mam. Spodobały mi się wzory, a że to mój prawie sąsiad to trochę mu mogę pomóc. Trzeba wspierać lokalne biznesy![]()
Ciociu wiedzmo, dobra robotaDzieki!
dziekuje ciociu-wiedzmo!!!
a te z coolmaxem maja byc juz zwezone? czy ewentualnie dalabys rade je tez pomacac i pomierzyc jak juz beda?
dobra robota i dzieki za wiesci!![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Tak, miał zmniejszać szablon jeszcze dzisiaj i nowe szyć już na węższym. Na pewno dam radę bo już sobie zamówiłam liski z coolmaxem. Jestem z nim w kontakcie tel i @, ma mi dać znać jak już będą i odzywać się jakby miał jeszcze jakieś pytania i wątpliwości. Normalnie pieluchy chustoforum customized będą![]()