Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 25

Wątek: Zachustujmy Kasię Kowalską??

Chustomanka Awatar monjan
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie Zachustujmy Kasię Kowalską??

oglądałam z nia wywiad Mołek w TVNStyle i taka mi się "mama" wydawała
    karmi swojego Ignasia piersią, same ochy i achy nad dzieckiem
    kto ją zna?byłaby reklamą)
    Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011

elbazetka
    Guest

Domyślnie Re: Zachustujmy Kasię Kowalską??

No widzialam ta rozmowe,tez bylam zaskoczona,ze zadna z niej tam gwiazda tylko MAMA prawdziwa.Pewnie dalaby sie zachustowac.Ja nie znam,ale kiedys byla na koncercie zespolu mojego brata (tak,nie na odwrot -bawila sie znakomicie) niestety nie sadze,ze ona to pamieta.

Chustopróchno Awatar Budzik

Ach, ileż to już gwiazd miało zostać zachustowanych... Chociażby wspominając p. M. Wojciechowską

Chustomanka Awatar monjan
    Miejscowość
    Lublin

a jej to nie chcę
    nie po tym jak dziecko zostawiła...
    Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011

Chustofanka Awatar liwus
    Miejscowość
    OLSZTYN

Cytat Zamieszczone przez monjan
    nie po tym jak dziecko zostawiła...
    Zostawiła dziecko? To ja w tyle jestem z plotkami. Oświecicie mnei dziewczyny.
    A panią K.K można by było zachustować , myślę że dałaby się przekonać.
    Ja z nią oglądałam rozmowę w "małej czarnej" no i taka z niej matka-polka.

Kiedy podano mi płaczącego, wymęczonego porodem bobasa, przytuliłam go i doświadczyłam potęgi macierzyństwa, siły więzi łączącej mnie z moim Maleństwem. Błogi spokój...Niesamowicie wzruszający cud...

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Wojciechowska się wzięła i wyjechała szczyty zdobywać a dzieciak w domu na święta został.

A KK fajna jest. Mam do niej sentyment

Chustofanka Awatar liwus
    Miejscowość
    OLSZTYN

Cytat Zamieszczone przez Olik
    Wojciechowska się wzięła i wyjechała szczyty zdobywać a dzieciak w domu na święta został.
    No jakaś nienormalna bo inaczej tego nazwać nie można. A niby taka fajna i światowa ta Wojciechowska ..
    A kysz z nią..

Kiedy podano mi płaczącego, wymęczonego porodem bobasa, przytuliłam go i doświadczyłam potęgi macierzyństwa, siły więzi łączącej mnie z moim Maleństwem. Błogi spokój...Niesamowicie wzruszający cud...

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Cytat Zamieszczone przez liwus
    Cytat Zamieszczone przez Olik
    No jakaś nienormalna bo inaczej tego nazwać nie można. A niby taka fajna i światowa ta Wojciechowska ..
    A kysz z nią..
    Cóż, każdy ma inną wrażliwość. Ja nie potrafię wyjść bez dziecka, żeby śmieci wyrzucić, a inne potrafią zostawić je na kilka tygodni....

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

chyba żartujecie z Wojciechowską,co?
    za kilka tygodni jadę tam gdzie jest duzo wody,samiuteńka,bez dwojga swoich dzieci i męża.
    nie umiem pływać i jestem w zagrożonej ciąży.
    jak myślicie,popaprana ze mnie matka?
    pewnie nie,bo przecież nie jestem sławna,a W. można zrugać,ocenić jej sposób na macierzyństwo i odsądzić od czci i wiary,bo pojawia się w telewizorni.
    mam nadzieję,że wasze powyższe posty sa tylko nie zrozumianym przeze mnie żartem.
    jak tak,to jest taka ikonka: .

K.K. głupia nie jest,nie da się zachustowac,bo to sektą pachnie
    przynajmniej mi by pachniało po takich postach

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Kurcze zgadzam się z Magdą, bez przesady, przy dziecu nie można z marzeń zrezygnować zupełnie. To, że wyjechała nie znaczy że nie kocha i nie tęskni.
    Poza tym strasznie drażni mnie ocenianie innych, choć nie znamy ich pobudek ani sytuacji
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

majac dziecko kobieta ma nie rezygnowac ze swoich pasji, tak?
    ale jak podejmie o tym decyzje, do tego jest osoba publiczna, mozna ja zjechac, az sie przykro robi

to jej wybor, na pewno nie byl latwy
    uszanujcie to

Chustofanka Awatar liwus
    Miejscowość
    OLSZTYN

ale ja uważam że to nie jest tak że ma z marzeń rezygnować. Nikt tak nie powiedzial. Wręcz odwrotnie Tylko te zdobywanie szczytów mogła sobie zaplanować w innym czasie a nie akurat w święta. Chyba ze mną się zgodzicie?

I tak jak Olik napisała każdy ma inną wrażliwość . Ja również nie wyobrażam sobie póki co zostaweinie dziecka w domu i wyjechanie na tydzień.
    No ale każda matka powinna wiedzieć co dla jej dziecka jest najlepsze...

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

ale ja uważam że to nie jest tak że ma z marzeń rezygnować. Nikt tak nie powiedzial. Wręcz odwrotnie Tylko te zdobywanie szczytów mogła sobie zaplanować w innym czasie a nie akurat w święta. Chyba ze mną się zgodzicie?
    A może jest niewierząca ??
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustofanka Awatar liwus
    Miejscowość
    OLSZTYN

Cytat Zamieszczone przez Dagmara
    A może jest niewierząca ??

No tak . W sumie o tym nie pomyślałam.

Nie, nie zgodzę się z tym, bo to nie był przypadkowy wybór terminu - akurat to jest krótki okres, kiedy pogoda tam była wystarczająco dobra, żeby miała szansę zrealizować swoje plany, to jedyne kilka tygodni w roku, kiedy warunki pozwalają tam dotrzeć, kiedy indziej temp. dochodzi do -70st. itd. Na pewno żałowała, że akurat w święta to wypadło. Mnie tam nic do jej wyborów, jej sprawa (chociaż sama bym nie zostawiła tak małego dziecka na tak długo, zawsze można pojechać np. w przyszłym roku) - chodziło mi tylko o to, że też pisałyśmy na forum o jej zachustowaniu, a potem można było zobaczyć jej córkę w jakimś okropnym nosidle. Jakoś nie wierzę w chustowanie gwiazd.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Kamionek

Cóż, co do W. to i ja byłam zdziwiona tą wyprawą, ale to są moje prywatne odczucia. Lena to moje pierwsze dziecko i ma dopiero 8 mcy.....dla mnie to za wczesnie żeby zostawić ją samą i gdzieś pojechać realizować swoje marzenia. Jak najbardziej myślę o swoich potrzebach bardzo dużo, ale chciałabym teraz jak najwięcej poświecić jej uwagi, moje plany zeszły obecnie na bok. Myślę że jak będzie trochę starsza to będzie to inaczej wyglądało. Tym bardziej że od wrzesnia pójdzie do żłobka więc będziemy obie musiały nauczyć się funkcjonować osobno.
    Lenka - 30.06.2008 i Sonia - 03.06.2011

Chustofanka Awatar liwus
    Miejscowość
    OLSZTYN

Cytat Zamieszczone przez Budzik
    chodziło mi tylko o to, że też pisałyśmy na forum o jej zachustowaniu, a potem można było zobaczyć jej córkę w jakimś okropnym nosidle. Jakoś nie wierzę w chustowanie gwiazd.
    Ale zawsze można sprobować A najlepiej to by wyglądał jakiś gwiazdor ( czyt.płeć męska w chuście z dzieckiem ).

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Cytat Zamieszczone przez Budzik
    chodziło mi tylko o to, że też pisałyśmy na forum o jej zachustowaniu, a potem można było zobaczyć jej córkę w jakimś okropnym nosidle. Jakoś nie wierzę w chustowanie gwiazd.
    Ale zawsze można sprobować A najlepiej to by wyglądał jakiś gwiazdor ( czyt.płeć męska w chuście z dzieckiem ).
    a ja już paru widziałam Zelta ( mam gdzies fotkę) i Wilczaka z wiązankami fajni z nich tatusiowie
    i wydaje mi się, że kilku jeszcze niebawem zachustuje się

Cytat Zamieszczone przez Aga
    a ja już paru widziałam Zelta ( mam gdzies fotkę)
    Zelta to i ja widziałam, w telewizorni Faktycznie fajnie wyglądał Może faceci są odważniejsi
    A czy ktoś w ogóle widział jakąś polską celebrytkę w chuście?

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Dla mnie zachustowywanie kogokolwiek jest na tyle bez sensu, że gdyby chcieli to by się już zachustowali (co innego prosić już kogoś obeznanego z chustą o pomoc). O chustach jest już dosyć głośno, w tv, radio, gazetach dzieciowych a przede wszystkim w internecie jest coraz więcej info na ich temat i kto chce to sam do tego dojdzie.
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Uprawnienia umieszczania postów