Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Strasznie współczujęAle rozumiem, mnie wełna też gryzie, nawet jak ją widze u kogoś. Ech...
Nata, tak mi przykro![]()
przepiękny jest kupfer![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
przykro mi
moze jeszcze cos cudnego didek wymyśli niewełnianego i ponosisz piekną szmate jakąś na pocieszenie![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
chusta jest sliczna!
może po praniu jej to gryzienie minie? tak gdybam...
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Nata76 - przykre ze nie możesz nosić w tej pieknej chuście, współczuję. Mnie też wełna gryzie. Wahałam się nad kaszmirem - 99% użytkowniczek zachwala milutki materiał ,ale jednak jak widać na Twoim przykładzie zęby kaszmir jednak mato mnie by też na pewno pogryzł.....
miejmy nadzieję na jakiś ładny kolorowy len![]()
kasia, mama trójki ('99, '01, '07)
o kurcze, wspolczuje!
zycze ci, zebys znalazla TE wyjatkowa chuste, ktora bedzie spelniala wszystkie twoje warunki!
bardzo mi przykro, nato
mam nadzieje, jeszcze niejedna chusta Cie oczaruje!
Nato![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
Chusta piękna i baardzoo współczuję,że nie możesz jej nosić.![]()
Madzia 25.09.2006
Ewunia 3.10.2009
Ania mój Aniołek (*) 1.07.2011 23tc
Hanulka 27.09.2012![]()
Wojtuś 11.03.2016
Chusta cudna, tak mi przykro
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
przykro Nata, bo chusta piękna...
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
znowu chusta zupełnie inna niż na stronie didka![]()
na twoim zdjęciu podoba mi się o wiele, wiele bardziej. ja cały czas czekam na swojego grafita![]()
i: mam nadzieje, że mnie gryzl nie będzie, bo kaszmirowe swetry gryzą mnie najbardziej na świecie, gorzej niż każda wełna... i że jednak po praniu będzie miał TYLKO jakieś 4,80....czemu nie zamówiłam 5?![]()
Natka, przytulam mocno. pomyśl o tym tak, że na pewno za chwilę jakieś udne lny i jedwabie będą. zachowaj kaskę na coś fajnego
![]()
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
Barrrdzo ładna chusta, strasznie szkoda, że tak na nią reagujesz. Życzę Ci w takim razie kolejnej chustowej miłości, bez pazurków tym razem
.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Nata mówisz, że gryzie?? To pewnei i mnie będzie gryzł kaszmir
Bratam się w bólu....
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.