Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Kto ma torbę hobo i nosi ją podczas noszenia dziecka w chuście?

Mieszany widok

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SaniaM Zobacz posta
    Zawsze można dziecko na biodro na jedno ramię i napakowaną torbę dla równowagi na drugie
    Genialne! Już wiem dlaczego po dziesięciu minutach noszenia na biodrze wysiada mi kręgosłup - mam za lekką torbę!
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustofanka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panthera Zobacz posta
    a nie bedzie to worek w okolicy kolan jak ją przez ramie dasz? bo ona bardzo duża jest. jak za wysoko to zasłoni dziecku widoki z jednej strony jak za nisko będzie się obijać o kolana
    ja mam taka średnią (od moniki) i jest w sam raz, większa by mi przeszkadzała (ale może dlatego ze i ja jestem drobna)
    jedyne o czym marzę jako wersja lux to żeby pasek się rozpinał na karabińczyku z jednej strony.
    Hmm, drobna to nie jestem, ale niewysoka... kurcze, chyba masz rację, choć ten długi pasek jest na karabińczyku właśnie...

Cytat Zamieszczone przez livada Zobacz posta
    No i ja zawsze na wyjścia chustowe starałam się jednak spakować minimalistycznie
    Kłopot w tym, że jak idę odprowadzać Starszaka do przedszkola z Młodą w szmacie, to zawsze sobie obiecuję, że tym razem to już nie pójdę po żadne zakupy, nigdzie nie zaglądam, itp, itd. A kończy się jak zwykle, więc zagrożenie napakowania torby jest duże - dzięki za ostrzeżenie! :-D

Cytat Zamieszczone przez livada Zobacz posta
    Genialne! Już wiem dlaczego po dziesięciu minutach noszenia na biodrze wysiada mi kręgosłup - mam za lekką torbę!
    Ja też!

Chustomanka Awatar nel
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja nosze mala torebke na dlugim pasku na skos, a na zakupy/picie/ ksiazke to biore sobie taka "szmacianke" na jedno ramie. I sie sprawdza.

A torba faaaaajna, ta co polinkowalas
    córka (czerwiec 2011) i syn (wrzesień 2013)

moje zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów