Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: Pieluszki Gzooby Style - ktoś zna?

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

po cenie 100% chinki, ale wzorki śliczne, których wcześniej nie widziałam i z dodatkowymi napkami. Niestety ich nie miałam, więc o jakości sie nie wypowiem, ale sama jestem ciekawa

Chustonoszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bansza Zobacz posta
    po cenie 100% chinki, ale wzorki śliczne, których wcześniej nie widziałam i z dodatkowymi napkami. Niestety ich nie miałam, więc o jakości sie nie wypowiem, ale sama jestem ciekawa
    Chinki nie tylko po cenie Jest napisane, że kraj pochodzenia Chiny. Hmm nie wiem czy się nie skusić na przetestowanie

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

i tylko formowanki eko_mamy

Chustonoszka

Domyślnie

Może kogoś zainteresuje. Zapytałam o szerokość tych kieszonek. Odpowiedź błyskawiczna

"Witam,
    szerokość w kroku w najwęższym miejscu to ok. 16cm razem z gumkami, (taka sama jak w Happy Flute, węższa niż w Baby Land, szersza niż w IttiBitti i innych super wąskich pieluszkach)
    długość maksymalnie rozpiętej ok. 37cm mierzone na płasko,
    długość maksymalnie zmniejszonej ok. 31cm mierzone też na płasko.

Krój jest praktycznie identyczny jak w Happy Flute, ale po przyłożeniu jednej do drugiej Gzooby jest krótsza o ok. 1,5cm.

Mam nadzieję, że pomogłam
    Gdyby była potrzeba możemy zrobić zdjęcia tej kieszonki w porównaniu z innymi pieluszkami.

Pozdrawiam serdecznie
    Joanna Charysz-Piernicka"

Chustonoszka

Domyślnie

No i ja się zdecydowałam na test. Kupiłam jedną i w sumie mile się zaskoczyłam. Pieluszka miękka. Dość spora moim zdaniem (mój 7 miesięczny smyk ma jakąś taką dziwną budowę, że szczupły nie jest a jeszcze na najciaśniejsze napki zapinamy). Gumki nie są zbyt mocne i odciskają się tylko troszeczkę (znacznie lepiej niż w firmówkach). Poza tym polarek fajny. Cienki i nie skulkował się po dwóch praniach jakie pieluszka do tej pory zaliczyła. Fakturą przypomina nieco ten z IB. Przetestuję jeszcze przez kilka dni i jak tak dalej pójdzie to chyba dokupię nowe

Chustonoszka Awatar ela84
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

I jak testowanie? Czy ta pieluszka jest wytrzymała / nie zaczęła przeciekać? Jakie są wkłady do niej?
    Tomek ur. 8 lipca 2011
    Testuję pieluchy i inne rzeczy: http://ekotest.blog.pl/

Chustonoszka

Domyślnie

A jak wygląd pieluch w realu (wzorków i kolorków) ? Równie fajne jak na zdjęciach?

Chustonoszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ela84 Zobacz posta
    I jak testowanie? Czy ta pieluszka jest wytrzymała / nie zaczęła przeciekać? Jakie są wkłady do niej?
    Wkładów oryginalnych nie kupowałam bo chciałam przetestować samą pieluszkę i ewentualnie zamówić kolejne z myślą o żłobku. Co do przeciekania to wczoraj nam przeciekła ale nie wiem czy nie dlatego, że za luźno zapięłam. W weekend ją mocno przetestuje założę kilka razy (schnie ekspresem - jestem w stanie założyć ją nawet 3 razy w ciągu tego samego dnia piorąc i susząc). Niestety mała jest w żłobku a ja w pracy więc nie ma zbyt dużo czasu na testowanie ale w weekend ją porządnie sprawdzimy i opisze swoje wrażenia.

Co do kolorów to ja mam niebieskie sowy i w realu wyglądają równie ładnie jak na zdjęciu. Innych nie miałam więc nie mogę się wypowiedzieć.

Uprawnienia umieszczania postów