Pokaż wyniki od 1 do 20 z 56

Wątek: Czy można kupić dodatek antybakteryjny w sklepie stacjonarnym?

Mieszany widok

Domyślnie

o mamo, ja nie pracuje dla pampersa, słowo.wszystko co pisże, to własne przemyślenia[/QUOTE]

Nikogo personalnie nie posądzam. Nie mówię też, że jak ktoś używa pampków i mówi, że mu z tym dobrze, to od razu jest opłacony. Mówię tylko, że gdziekolwiek porównują jedno i wielorazówki (TV śniadaniowe, artykuły na portalach np: parenting.pl), to ZAWSZE stawiają wielo w złym świetle, że trzeba prać, odkażać i w ogóle średniowiecze.[/QUOTE]

ismeril84 jestem jedyną os w kręgu znajomych używającą wielo, jak słyszę że ktoś mówi <bo dziecko to dziś drogi interes bo pampersy drogie...> mówię że nie używam pampków tylko wielorazowych, to znów słyszę teksty <chce ci się?>, <to nie dla mnie...> i najlepsze <woda też kosztuje...> olewam sprawę bo nie chce mi się gadać i przekonywać. mnie też nikt nie przekonywał, sama doszłam do pewnych wniosków i dziś jestem gdzie jestem... wiele osób nawet nie wie ze są wielo... jak już usłyszą to pierwsze skojarzenie -tetra... to ja sie pytam kto tu jest ze średniowiecza ? bo na pewno nie my...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ediczek84 Zobacz posta
    mówię że nie używam pampków tylko wielorazowych, to znów słyszę teksty <chce ci się?>, <to nie dla mnie...>
    No ale akurat to są całkiem sensowne argumenty . Nie każdy ma czas, nie każdemu się chce - ludzie kierują się różnymi motywacjami. Nie ma co się gniewać ani denerwować, no chyba że sami usiłują Cię "nawrócić" na plastiki jednorazowe. Jak dla mnie wielorazowe pieluchy są lepszym wyjściem, ale nie mam pretensji o to że ktoś argumentuje za pampersami.

Uprawnienia umieszczania postów