o mamo, ja nie pracuje dla pampersa, słowo.wszystko co pisże, to własne przemyślenia[/QUOTE]
Nikogo personalnie nie posądzam. Nie mówię też, że jak ktoś używa pampków i mówi, że mu z tym dobrze, to od razu jest opłacony. Mówię tylko, że gdziekolwiek porównują jedno i wielorazówki (TV śniadaniowe, artykuły na portalach np: parenting.pl), to ZAWSZE stawiają wielo w złym świetle, że trzeba prać, odkażać i w ogóle średniowiecze.[/QUOTE]
ismeril84 jestem jedyną os w kręgu znajomych używającą wielo, jak słyszę że ktoś mówi <bo dziecko to dziś drogi interes bo pampersy drogie...> mówię że nie używam pampków tylko wielorazowych, to znów słyszę teksty <chce ci się?>, <to nie dla mnie...> i najlepsze <woda też kosztuje...> olewam sprawę bo nie chce mi się gadać i przekonywać. mnie też nikt nie przekonywał, sama doszłam do pewnych wniosków i dziś jestem gdzie jestem... wiele osób nawet nie wie ze są wielo... jak już usłyszą to pierwsze skojarzenie -tetra... to ja sie pytam kto tu jest ze średniowiecza ? bo na pewno nie my...