a ja jestem ciekawa tego grafitu - czy to taki szary jak w irysach może?
a ja jestem ciekawa tego grafitu - czy to taki szary jak w irysach może?
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Ja zamówiłam sobie elfyKolor może nie do końca wymarzony, ale zobaczymy jak wyjdzie (wzięłam te grafitowo-różowe).
O matko, ależ mam dylematy...
Nie wiem czy elfy niebieskie czy grafitowe i nie wiem czy koła indygo czy turkus/granat
I też nie wiem czy mnie na dwie stać, chociaż i jedną i drugą bym chciała.
Tak samo jestem ciekawa tego grafitu z różem, czy to taki jak w jaskółkach tych ostatnich będzie, czy w ogóle inny.
No i poczekam z zamówieniem, bo jeśliby dołożyli jelonki, no to wzięłabym coś i jelonki![]()
Tych kolorów nigdy nie było. Grafit jest ciemniejszy niż w Irysach. Pierwsze tkaniny powinny wejść na krosna w przyszłym tygodniu, czyli pierwsze chusty mogłyby być gotowe za jakieś 2-3 tygodnie. Przy innych kolorach czas oczekiwania może być ciut dłuższy, ale to raczej nie powinny być 2 miesiące. To nasze przewidywania - o ile np. krosna się nie zepsują i nie będzie jakiś innych niespodzianek, powinny się spełnić.
Ostatnio edytowane przez Natalia ; 08-11-2012 o 09:23
a który kolor pierwszy wchodzi na krosna? (tzn. które chusty powinny być gotowe jako pierwsze?)
2 + 7 (2005-2018)
są jelonki!!!!! w dwóch wersjach kolorystycznych![]()
dzięki Natalio!
edit: i też dopytam, czy ten błękit albo grafit był już w którejś chuście? i na kiedy byłyby jelonki wełniane? zdążą przed Gwiazdką? któreś muszę mieć![]()
Ostatnio edytowane przez Karusek ; 08-11-2012 o 11:21
2 + 7 (2005-2018)
osiołkowi w żłoby dano (albo jelonkowi w paśnik) i teraz nie wiem, błękit brać, czy grafit
![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Ja też nie wiem, czy błękit czy grafit. Błękit chyba jednak
, przynajmniej ze zdjęcia.
o nieee odszczekuję co powiedziałam!
jelonki są super! te grafitowe
ale ja miałam się redukować![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Zamówiłam koła indygo/żółty i mam nadzieję, że indygo wygląda tak
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ffsammlung.jpg