Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Kiedy uważacie za zakończone odpieluchowanie?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

Ksawery jeszcze nosi na noc,bo pielucha pełna.
    Bartek przestał nosic na noc kiedy stwierdziłam-"cholera taka duza dupa do pieluchy?" i przestałam mu zakładać chyba miał 2.5roku
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustomanka Awatar Jagna

Domyślnie

Dziecko uznałam za odpieluchowane, kiedy przestał w ogóle nosic pieluchy.
    Metodą 3 dniową od razu zdjęłam w 100% na noce i spacery też.

W wakacje ze względu na pływanie i zmianę klimatu było kilka wpadek, więc zakładałam mu majteczki pieluchowe na wszelki wypadek.
    Od wakacji praktycznie bez wpadek (jedynie przez nas zawinione, w sensie nie zorientowanie się w nocy czemu się obudził ze 2 razy).

Jak zimno przyszło to się wybudzał na sikanie, teraz już przesypia spowrotem całą noc.
    Niestety 70% qp w majtach ląduje bo woła dopiero w trakcie, ale i tak uważam go za odpieluchowanego, bo pieluch nie używa w ogóle.

Więc konkludując zdjęłam pieluchę w wieku 25 miesięcy, ostatecznie pozbyłam się pieluch po tej przygodzie wakacyjnej jak miał 28 miesięcy.
    Marzenia się spełniają www.ogrodymuzyki.pl

Mój Franio Chuścioszek 08 maja 2010 i Laura Marianna 12 kwietnia 2015

Chustomanka
    Miejscowość
    już nie Gdańsk

Domyślnie

Kiedy moja córka zaczęła komunikować, że ma mokro, bo zrobiła siusiu, odstawiłam jej całkowicie pieluchy nawet nie zakładałam na spacery i na noc. Prawie zawsze brałam ze sobą zapas majtek i spodenek, czasami zdarzyły się wpadki Natomiast w nocy było często przebieranie i tak trwało pół roku, teraz budzi się na siusiu, albo przesypia całą noc i ma sucho.

Uprawnienia umieszczania postów