Pokaż wyniki od 1 do 20 z 55

Wątek: kupka tylko w nocnik od 4 msc. zycia, fenomen nocnika, chwalę córcię

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Kraków/Morąg

Domyślnie

Gratuluję. Ja mam podobne do

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

aaaa...pieluszki tetro kojarzę

Chustofanka Awatar Maminek
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ale fajnie, nasza mówi kuPA ale już po.
    ale za to 3 razy dziennie jej wychodzi średnio

Chustofanka Awatar schantie
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

A ja chcę pogratulować Brawooo
    I przy okazji pochwalić się, że mój synek od 3 m. ż. robi kupkę nie do pieluszki Wszystko do umywalki leci albo na chinski nocniczek.
    Co do silnych dzieci to mój chodź zaledwie 3 kilowy to jak go połoźyli mi na brzuchu trzymał sztywno głowę i podnosił się na rękach krzycząc. Byłam przerażona. Nie pomyślałam że może być to coś złego. Wszyscy mówili że mam nadzwyczaj silne dziecko. hmmmm.... Tu był poruszony ten temat więc pytam tu (mam nadzieję że spinek sie ni obrazi) ale czy teraz to już nie zapóźno na kontrolę skoro dziecko się dobrze rozwija??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maminek Zobacz posta
    ale fajnie, nasza mówi kuPA ale już po.
    ale za to 3 razy dziennie jej wychodzi średnio
    fajnie, że kojarzy, to już chyba pierwszy duzy krok moja nadal nie chce sama wołać, ale jak dla mnie to po prostu zbyt mało jeszcze mówi, by móc zasygnalizować, za to gdy siku w pieluszcze się znajdzie i tłumaczę, że to źle, to dumna wącha (jak dla mnie to lizanie nie wąchanie) tę pieluchę i ma wielki ubaw

Cytat Zamieszczone przez schantie Zobacz posta
    A ja chcę pogratulować Brawooo
    I przy okazji pochwalić się, że mój synek od 3 m. ż. robi kupkę nie do pieluszki Wszystko do umywalki leci albo na chinski nocniczek.
    Co do silnych dzieci to mój chodź zaledwie 3 kilowy to jak go połoźyli mi na brzuchu trzymał sztywno głowę i podnosił się na rękach krzycząc. Byłam przerażona. Nie pomyślałam że może być to coś złego. Wszyscy mówili że mam nadzwyczaj silne dziecko. hmmmm.... Tu był poruszony ten temat więc pytam tu (mam nadzieję że spinek sie ni obrazi) ale czy teraz to już nie zapóźno na kontrolę skoro dziecko się dobrze rozwija??
    a na kontrolę to moim zdaniem nigdy nie jest zbyt późno, lepiej skontrolować 'o raz za duzo', niż za mało
    teraz w ogóle jakieś silniejsze te dzieci.....GMO czy co

Chustofanka Awatar schantie
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Byłam na kontroli i wszystko ok. Byliśmy u neurologa i neonatologa na usg mózgu. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schantie Zobacz posta
    Byłam na kontroli i wszystko ok. Byliśmy u neurologa i neonatologa na usg mózgu. Pozdrawiam
    to super wieści

Uprawnienia umieszczania postów