Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Witajcie :)

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie Witajcie :)

Ja tu w prawdzie już od dawna, ale biernie korzystałam z forum, już nie pamiętam, jak tu dokładnie trafiłam, ale na pewno podczas poszukiwania info o wielorazówkach lub chustach I przyszedł czas, że postanowiłam się ujawnić Jestem mamą dwóch dziewczynek (sierpień 2010 i marzec 2012), pieluchującą wielorazowo i chustonoszącą swoje szkraby (starsza już się niestety nie daje zamotać, uznaje na szczęście nosidło). Bakcyl pieluchowo -chustowy towarzyszy mi od sierpnia 2010 i nie puszcza, choć pieluchowo mam chwilę załamania, ale o tym napiszę w innym wątku. Nosimy się w Natkach, obecnie na stanie sztuk 4...tak jakoś wyszło Mam manducę, kupioną tu na bazarku, ale jakoś nie możemy się dogadać, zdecydowanie chustowa jestem Od ciąży wiedziałam, że polubię te szmaty, i wolę je bardziej od wózka, bo mocno ułatwiają życie w nieprzystosowanej do wózkow Warszawie Aha, dodam, że ludzie się nie mogą nadziwić jakie mam spokojne dzieci, a ja wiem, że to zasługa zaspokojenia bliskości w chuście

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustofanka Awatar Serfen
    Miejscowość
    Szamotuły, wielkopolska

Domyślnie

Witamy

Chustomanka Awatar dzieckoziemi
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Witaj na forum. U nas też Natki królują póki co, choć do czterech sztuk mi jeszcze daleko.
    "Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."

Uprawnienia umieszczania postów