ja nosze juz kilka dni w tej chuscie i po pierwsze, swietnie sie w niej nosi, bardzo latwo sie ja dociaga, i jest na tyle 'chwytliwa', ze nie odpuszcza po zawiazaniu. po drugie moja jest zharmonijkowana od noszenia i wiazania, ale gdyby nie to, ze wytknelysciete ceche, to sama bym nie zauwazyla tego swiadomie, bo wczesniej nosilam we lnie i jakos tak naturalne dla mnie bylo, ze chusta wyglada na taka wymietolona.
ja - uwielbiam mojego orienta!!!
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
Didymos napisałam na FB o praniu i wirowaniu na małych obrotach i fotka jest:
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...44042064_n.jpg
Ja pralam recznie. Widocznie niezly power mam w lapach, ze moja wygladala jak ta nr 3![]()
Marcel 3 lata
Cofam to, co powiedziałam wcześniej
W tej chwili to nasza ulubiona chusta, zostaje! A dzisiaj zamotałam ją odwrotnie niż na fotkach powyżej, czyli fioletowym motywem do dołu, w ten sposób na wysokości plecków Hani, dokładnie na środku umiejscowił się ten turkusowy es-flores , a pupka została ładnie opleciona szlaczkiem z kółek. Padłam, super to wyglądało![]()
Intryguje mnie ta chusta... Może któraś z Was zechciałaby pożyczyć?![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
błąd.
Ostatnio edytowane przez LavandUla ; 14-11-2012 o 18:04 Powód: powtórka - do usunięcia. Przepraszam!
jedna jest w drodze do mnie może ktoś jeszcze ma ochotę ją posiadać, rozmiar 6, cena atrakcyjna
mama przegląda gazetkę aldiego, rzucam okiem znad talerza...
myślalam, że orienty sprzedają
![]()
od razu się chusty odechciewa![]()
Ale że co - myślałyście, że motywy orientalne tylko w chuście Didymosa występują?![]()
mnie po prostu rozbawiła pomyłka wzrokowa![]()
Aaa, rozumiem![]()