Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
widziałyście na fejsie kolejną fote orienta? https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ja się totalnie wyleczyłam![]()
ale dywanisko..... nie nie nieale założę się, że jest mega nośna i za jakiś czas będzie warta fortunę na rynku wtórnym (jak np. najstarsze pawie)
![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Po zdjęciach w akcji też się wyleczyłam. Ale dam szanse i czekam na więcej![]()
A mnie się właśnie podoba w akcjiPrzestaje wyglądać tak dywanowato
![]()
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!
ojejej...a dla mnie bardzo stracił zamotany....za duży misz-masz i kakofonia....szkoda. ale na biezniczek byłby w sam raz!
cały czas twierdze ze paczo bede miała odjazdowe
a to zawsze chusta
wiec bede cos miała "naszego"![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
ok, moja doszla dzisiaj. jest ciemniejsza niz sadzilam, co mnie rozczarowalo, ale wzor jest fajny. nie eksponuje sie jednak caly, tak jak bym chciala. swietnie sie mota, jak to bawelna, i fajnie nosi, jak to gruba bawelna. nie zaluje ze kupilam, mysle, ze to bedzie rzetelny szmatan. fotki zrobie jutro, modlcie sie o odrobine slonca, bo mam tylko komorke, a w niej kiepska jakosc bez dobrego oswietlenia.
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
Jest!
Średnio gruba, gekony antiqua to nie są, ale po praniu na pewno będzie bardziej puchataco dla mnie jest na plus, bo nie przepadam za grubasami (zaraz się w takiej upocę). Kolory zdecydowanie moje, ale ciemna jest, to fakt. Idealna na sezon jesień/zima, w sensie, że się brudzić nie będzie.
Mi się podoba bardzo bardzojest oryginalna, etniczna, miła odmiana.
Fotki w akcji, jak Hania wstanie. Później wrzucam ją do pralki, jak wyschnie, to napiszę coś więcej![]()
Ostatnio edytowane przez margaretka ; 30-10-2012 o 14:45
Ostatnio edytowane przez LavandUla ; 30-10-2012 o 18:40
rewelacja
![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i