A moze sama kurtka lub 2czesciowy?
Samą kurtkę na pewno bym kupiła. A co spodni bym przemyślała najwyżej. Choć ostatnio były w Lidlu tanie.
Jak Asia była niemowlakiem to nie miałam dla niej typowo zimowego kombinezonu, jedynie taki polarowy. Do fotelika miałam ciepły śpiworek, wystarczylo, plus ew jeszcze kocyk.
my nie używaliśmy praktycznie w ogóle z Marią- więc nie kupowaćprzenoszenie w foteliku samoch. z kocem i czapą dało radę
![]()
Poznań w chuście zaprasza!!!
Ja rodzę zimą i nie zamierzam kupować kombinezonu typowo zimowego. Będę używać polarowego, planuję też kominiarkę na chustowe wyjścia (pod warunkiem sprzyjającej pogody dla noworodka).
Nie kupować. Ja mam co prawda kombinezon po moich dziewczynkach ale w użyciu to on raczej nie będzie. Mam polarkowy pajacyk, kurtkę do noszenia, myślę o jakiejś wełnianej chuście. A... i mam taki specjalny śpiworek do fotelika samochodowego - super sprawa![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
ja nie kupuję. przeanalizowałam sprawę ze dwa miesiące temu i postanowiłam, że sensu nie ma.
Kajetana pierwszy kombinezon zimowy wymieniłam jako chyba ze dwa razy użyty na nówkę w znacznie większym rozmiarze![]()
Myślę, że polarowy kombinezonik Ci w takiej sytuacji wystarczy. Ja tez nie planuję kupna. Dziecko w tym wygląda, jak minipingwinek, ręką, nogą ruszyć nie może biedactwo.
Wysłałabym Ci jeden, którego nie używam, ale skoro na Polę za mały, to na Twojego synka pewnie też nie da radyNo i chyba jest różowy
![]()
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.
Natala wóżkowa była miałam kombinezon typowo zimowy użyty może z 5 razy(na szczęście to był prezent), a tak woziłam ją w takim cienkim polarowym + do fotelika kocyk, który mogłam spiąć napkami tak że wychodziło coś w rodzaju otulaczyka, teraz dla malucha mam już gotowy otulaczyk z dziurą na pasy,a w środku będzie w welurowym kombinezonie.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006