11. If they get pregnant, you can sell their children!![]()
11. If they get pregnant, you can sell their children!![]()
Dawno nic nie było , a tu dziś moje szkraby zrobiły sobie wspólna poranna 3 - godzinną drzemkę , a Maciuś właśnie się obudził i gada z Pikselem- kotem.
Bartolomeus to przyjaciel Maciusia nabyty w weekend w Krakowie w Galerii Bukowski .
![]()
oj tak trzeba wątek odkurzyć, bo koty to baaardzo wdzięczny temat![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
U nas również są koty.
Oto nasze pieszczochykorzystają z okazji, że dziecię jeszcze nie mobilne było.
Teraz to z daleka omijają.
Biała kotka to odratowany przed utopieniem dachowiec. Miała niespełna miesiąc jak do nas trafiła.
Szara (a raczej niebieska) to brytykczyk (?) z historią schroniskową.
A tutaj czają się na Tymkowego gerberka.
![]()
Mama Tymka (15.07.07) i Bruna (22.11.11)
Moj Maniek
Fiona mama Mańka
![]()
Amelka 07-09-2007
Olaf 21-10-2012
Piekne sa wasze koty! A te "czajace sie na Gerberka"...![]()
Julka ma Felicjana.
Ja Fifciaka.
Na dworze mamy Bielinka i kocicę przybłedę,która ma zamiar tu się okocić![]()
Kotka Kornelia i Adaś
![]()
Mikołaj 2001, Wojtek 2004, Adam 2007
Bombowa fotkaZamieszczone przez erithacus
![]()
Kiedyś mieliśmy Ciapkę- kotkę trikolor, ale niestety zaginęła 3 lata temu. Miesiąc po jej zaginięciu znaleźliśmy na swoim podwórku Gacka - nie miał jeszcze 2 m-cy, ale za to fantastycznie wielkie uszy-stąd jego imię. Rok póżniej pojawil sie Rudi i teraz rozrabiaja obaj.
Uwielbiam te kocio-dzieciowe zdjecia![]()
U nas ostatnio na topie jest hustawka Karolinki (na topie u kotka) i fotelik do karmienia.. lubi tez pospac na macie piankowej albo porzuconej ksiazeczce czy innej zabawce..
![]()
sliczny ten twoj kocur!
z reszta wszystkie sa cudne.
ja mam totalnego bzika na punkcie rudych dachowcow- takich jak florian hanti. wyznaje teorie ze rude to sa nadkoty
mialam takiego kiedys- ptys patison. kot nad koty. wieszal mi sie na szyi skaczac z podlogi, nie uzywajac pazurow. popisowym numerem Rudego bylo wyjadanie lapa jogurtu z kubeczkaspedzal zime kolo kaloryferka- olejaka przekladajac sie w rownych odstepach czasu:l ewy boczek, prawy boczek, czolko, i od nowa, przez caly dzien. doprowadzal sie do takiej temperatury ze nie dalo sie go utrzymac w rekach.
![]()
obecnie mieszka u moich rodzicow na wsi i jest postrachem 2 ogromnych wilczurow. wazy, bagatelka 8 kg...
<jak urodzil sie kuba zastanawialam siejak to mozliwe zeby kot byl 4.5raza ciezszy od (bylo nie bylo) czlowieka
oprocz tego moja mama zostala przezemnie uszczesliwiona Szara polperska i siostra Ptysia, Diablo. oraz ich matka- Kocurem, zwana w rodzinie jako Swolocz Plamista ze wzgledu na wredny charakter i umaszczenie trikolor (uratowana z praskiej piwnicy)
i wlasnie!
mam na zbyciu 3 sztuki kocie, okolomiesieczne- po mamie polperskiej, beda puchate ale nie dlugowlose, nie maja "sklepanych" pyszczkow
-rudy w ciemniejsze rude paski
-rudo-bezowy prawie gladki
-szaro-czarna kicia w prazki typu tabby- jakby czarny slimak na szarym tle, na tulowiu.
ladne cholera sa, sama bym wziela ktoregos rudasa, ale maz ma alergie i dlatego cale towarzystwo wyladowalo na wsi
dodam tylko ze moja mama (ktora twierdzi ze nie znosi kotow i ze cala te cholote utopi kiedys w szambie) mietosi i przytula te maluchy od urodzenia i potem sa megaprzyjacielkie i przylepne- to drugi miot Szarej, sted wiem. (nie zdazylismy jej wykastorowac a na aborcje nie umielismy sie zdecydowac
>