Dziękuję. Amatorem jedynie. I tak naprawdę to umiem robić tylko zdjęcia psów, kotów, kwiatków i swojego synaOlga - jakie piękne fotki .... jesteś fotografem?![]()
Dziękuję. Amatorem jedynie. I tak naprawdę to umiem robić tylko zdjęcia psów, kotów, kwiatków i swojego synaOlga - jakie piękne fotki .... jesteś fotografem?![]()
Ja mam 3 kotyChudzielce rasy cornish rex - patologicznie kocham chudzielece na długich łapakach
Mango pokaż fotki prooooszę![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
A to właśnie mój przybłęda dachowiec Klementynka
![]()
ZUZIA 02.11.2007, ZOSIA 30.01.2012
Korniszony fajne są, cykaj im fotki i wklejajZamieszczone przez mango977
![]()
Kotki sa debesciarskie))))))))
ale trzeba umiec je kochac, bo jak pokazuje historia Dudziola (czy jak mu tam), nie kazdy to potrafi...
Nasza Tekilka ma charrrrakterek
a najbardziej cieszy mnie, ze zaakceptowala Karolke i wbrew ostrzezeniom wszystkich wokol, nie trzeba jej bylo oddac po urodzeniu sie dziecka (chyba bym tego nie zniosla.. choc czasem mam ochote ja wystawic za drzwi..).
ale fajne cuda![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
boskie![]()
Hania, 05.11.2007 r. i Ula, 08.07.2011 r.
Zamieszczone przez kajka78
![]()
![]()
![]()
ja nie raz na głos je strasze jak rozrabiają
nie tylko dzidek ma ciezką przeszlosc
olkę ktos wystawił z dwudniowymi kociakami na parking
zgarneła ja dobra dusza i przywiozła mi ją z gdyni do poznania
Od tych zdjęć sie zaczęło
![]()
![]()
drops mojej siostry
najlepszy wujek dla małych kociaków
daje sie im nawet ssać
tez ze schroniska , trafił tam jako 2-3 letni kot
w schronisku
![]()
teraz u nas
![]()
a to jest jedno z moich ulubionych zdjec Marysi
![]()
Historia naszego Figara tez zaczyna sie w schronisku, trafił do nas schorowany i ledwo żywy, a teraz to dorodny kot![]()
Hania, 05.11.2007 r. i Ula, 08.07.2011 r.
Widzę, że tutaj są w sporej części koty-przybłędy... mój Bzik też trafił do nas z litości - to kot urodzony na dworze, któremu instruktorki ze szkoły jazdy dawały jeść na placyku [w sumie parę ich tam było]. Niestety jak w październiku okazało się, że Bzik źle znosi mrozy zaczęły szukać mu domu. Z 3 uciekał od razu. W listopadzie, jak Bzikuś był już chory to spytały się mojej mamy czy go nie chce wziąźć. O dziwo po znalezieniu się u nas w domu Bzikuś trzepnął psa w łeb [co by se nie myślał kundel], wpakował mi na kolan i stwierdził, ze zostaje
. I tak u nas siedzi już 2 rok...
Bonsai - piękna Bzikowa historia![]()
Kotki sa cudne!!!!
mango, a jaki charakter maja Twoje chudzielce????
Śliczna jest !!!
Moja Tequila zrobila mi dziś brzydki psikus... udziabala mnie w noge. Bawilam sie z Karolka i troche piszczalysmy, w sumie nie wiem, czy rzucila sie na mnie, zeby ratowac dziecko, czy myslala, ze i ja bede gonic z piskiem..
w kazdym badz razie mam brzydki i bolacy slad na nodze![]()
'Zamieszczone przez kajka78
100%.... psikornisze są przylepne, chadzają swoimi drogami pod warunkiem, że te drogi pokrywają się z ludzkimi, gadają jak najęte, totalni pacyfiści (moje koty można nosić, przytulać, miziać i przeprowadzać wszelkie zabiegi pielęgnacyjne), uwielbiają dzieci (Sid jest patologicznie zakochany w mojej córce), są zaprzeczeniem opinii, że "kot przywiązuje się do miejsca, a nie do człowieka" - jest im obojętnie "gdzie" byleby tylko "ze swoimi ludźmi". To takie kotyniekoty
![]()