Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: Indio April z konopiami

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    ROD Pokój

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SaniaM Zobacz posta
    Dobrze, że tylko 220g/m2 bo by mi serce z żalu pękło
    Dlaczego tylko? przecież to całkiem przyzwoita grubość jest.
    Ja nie noszę, nie kupuję, ale gdybym na tego aprila trafiła-zgrzeszyłabym Piękny i konopny-mniam

Chustofanka Awatar Sofrel
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lominia Zobacz posta
    Dlaczego tylko? przecież to całkiem przyzwoita grubość jest.
    Ja nie noszę, nie kupuję, ale gdybym na tego aprila trafiła-zgrzeszyłabym Piękny i konopny-mniam
    Tylko, bo moja dzidzia to kawał konkretnej baby - w siatce centylowej się nie mieści... wzrostem i wagą jest kilka miesięcy przed rówieśnikami. Śmietankowe konopie mam 230g/m2 i nie wyobrażam sobie cieńszej chusty do noszenia dziecka. A ciężaru przybywa z każdym dniem :>

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

konopki limitowane są raczej cieńsze niż śmietankowe - za to lepiej się wiążą i też dzięki temu świetnie noszą. Przy noszeniu malucha z przodu jest trochę inaczej, ale ja nosząc na plecach w antracycie łazikującego ponad roczniaka 12-13 kg byłam zupełnie usatysfakcjonowana, a chusta jest bardziej kompaktowa niż większość nośnych szmat - spokojnie można brać "na wszelki wypadek" nie obciążając się zbytnio.

Gdyby była możliwość tego aprila to poważnie bym się zastanawiała, chociaż normalnie nówki didymosowe mnie blokują ceną, bo ten april śliczny i nośny być powinien. Zastanawiałam się ostatnio, czemu oni ciągle te konopne india biało-coś puszczają zamiast zaszaleć z kolorem - april jak na zamówienie
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustomanka Awatar margaretka
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Ja je chcęęęęęę! Aprila odkąd noszę chciałam mieć, a teraz jeszcze z konopiami wyszedł Czy ktoś mi sprzeda

Chustomanka Awatar horpyna
    Miejscowość
    Zielone Płuca Polski

Domyślnie

Gabuszka (02.2010) i Wituś (02.2013)

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Ma być jakiś dodruk tego, w lutym 2013. Tak przynajmniej twierdzi Fb Birdie's Room.

Uprawnienia umieszczania postów