Pokaż wyniki od 1 do 20 z 63

Wątek: Nino Rose

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar aliona
    Miejscowość
    mieszkam w Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Ha, tego sie obawiałam. Przyszedł mi jeszcze jednen pomysł mam nino tussah które cudnie się farbuje i na pewno lepiej nosi od czystej bawełny...może nie brac tego a tamto ufarbować na takie kolory
    tussah nosi genialnie, ale wątpię by udało Ci się ufarbować tak dobrze, żeby wyszło rose...

rose jest tak piękne, że brałabym gdyby nie to, że musze jakoś wyskrobac z portfela na indio ołszyn.
    za dużo tego szczęścia na raz didosław wypuszcza.
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aliona Zobacz posta
    tussah nosi genialnie, ale wątpię by udało Ci się ufarbować tak dobrze, żeby wyszło rose...

rose jest tak piękne, że brałabym gdyby nie to, że musze jakoś wyskrobac z portfela na indio ołszyn.
    za dużo tego szczęścia na raz didosław wypuszcza.
    Mam identyczny problem i doprowadza mnie to do szału i jeszcze to, że normalnie dają czas na wpłatę tydzień ( choć w regulaminie maja zapisane 10 dni!) a teraz tylko 4 dali - wrrrrrrrr
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chusteryczka Awatar zoana
    Miejscowość
    we własnym świecie

Domyślnie

Mam identyczny problem i doprowadza mnie to do szału i jeszcze to, że normalnie dają czas na wpłatę tydzień ( choć w regulaminie maja zapisane 10 dni!) a teraz tylko 4 dali - wrrrrrrrr
    I tak dobrze,że można najpierw zamówić a potem zapłacić.Przy polowaniu na Oschę trzeba przez PP przebrnać od razu.
    Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)

Miejscowość

Domyślnie

ej, no to coś nie halo z tymi Niemcami!!!
    przecież ordnung muss sein, regulamin to regulamin.
    i jeszcze te dziwne rozbieżności w cenach

Cytat Zamieszczone przez zoana Zobacz posta
    piękne!
    ale ocean podbił moje serce
    się zasadzałam na niego,ale cena mnie powaliła i w rezultacie nie mam nic
    alionka Ty kupiłaś ocean?
    kupiłam nie kupiłam.
    jesli się okaże, że obowiązuje mnie ta wyższa późniejsza cena, to nie wezmę. jesli ta niższa, to tak.
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aliona Zobacz posta
    kupiłam nie kupiłam.
    jesli się okaże, że obowiązuje mnie ta wyższa późniejsza cena, to nie wezmę. jesli ta niższa, to tak.
    dla pocieszenia Wam powiem, ze 3ka nino któą pierwszą kupiłam kosztowała 99Euro , 5tka którą kupiłam 3 min później była po 95 euro. Nie wiem co było pomyłką, ale fakture mi wystawili na tą niższą kwotę i nic nie podwyższyli. Noo chyba że tu się pomylili na odwrót niż w oceanie Pytałam o co chodzi , czemu tak dziwnie, to niestety mi nic nie odpisali.

Chustofanka Awatar Sofrel
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Dziewczyny... z tym terminem nie jest tak zle Przy Olivii spanikowalam i zadzwonilam do nich... to tak nie wyglada jak oni pisza Doskonale zdaja sobie sprawe, ze przelewy z innych krajow moga isc nawet 5 dni! Takze ten czas jest chyba po to aby postraszyc

Miejscowość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SaniaM Zobacz posta
    Dziewczyny... z tym terminem nie jest tak zle Przy Olivii spanikowalam i zadzwonilam do nich... to tak nie wyglada jak oni pisza Doskonale zdaja sobie sprawe, ze przelewy z innych krajow moga isc nawet 5 dni! Takze ten czas jest chyba po to aby postraszyc
    straszenie klienta? niezła taktyka
    trzeba tak postraszyć, żeby nie uciekł ale wiedział kto tu rządzi
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SaniaM Zobacz posta
    No nie wiem, przelew owszem może iść długo ale są potwierdzenia przelewów i jesli nie powiadomię ich, że przelew poszedł plus nie wyślę potwierdzenia to nie mają obowiązku chusty dalej rezerwować...choć regulamin mówi o 10 dniach
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

mi sie wydaje , że mogli sprzedać wiecej niż mieli, stad napisali ze wplata do 22giego i ze mogą wycofać się z zamówienia. a druga opcja jest taka, że chusty się dopiero tkają. od razu dali info ze wysyłka po 27mym, wiec moze chcą wiedzieć ile mają utkać. Jak by dali wiecej czasu na wpłatę to by musieli wydłużyć termin wysyłki który przecie już ludziom podali.
    Noo dziwnie, dziwnie. To samo pewnie z oceanem się dzieje.

Chusteryczka Awatar zoana
    Miejscowość
    we własnym świecie

Domyślnie

piękne!
    ale ocean podbił moje serce
    się zasadzałam na niego,ale cena mnie powaliła i w rezultacie nie mam nic
    alionka Ty kupiłaś ocean?
    Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)

Uprawnienia umieszczania postów