takie dwa cudeńka do mnie wczoraj zawitały
i może już teraz lać, wiać, sypać śniegiem - mi jest radośnie. nie ma to jak chusta pełna energii![]()
takie dwa cudeńka do mnie wczoraj zawitały
i może już teraz lać, wiać, sypać śniegiem - mi jest radośnie. nie ma to jak chusta pełna energii![]()
katja!zazdroszczę (i mam nadzieję, że nino od Ciebie też mnie rozweseli
) no i poprosimy zdjęcia w akcji!
Ależ energetyzujące !!!
Gratulacje![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
Tuja - ja już tęsknię za tym nino- nawet mając katję w stosiku
bo nino takie puchatkowe, a katja taka płaska na razie, taka inna... choć piękna cholera i nosi jak sam diabeł
więc i ja Tobie zazdroszczę...
edit: i jeszcze fotka z dzisiejszego spaceru - sorki za jakość, ale tylko komórą robione.
bluza i kurtka specjalnie rozpięte do zdjęcia i zastanawia mnie w sumie jedna rzecz - takie pikne te chusty, a i tak zimą głęboko pod warstwami ukryte...
Ostatnio edytowane przez kasia ; 09-11-2009 o 00:18
Ale ci fajnie zdjecia wyszlyNormalnie katjuszy na nich nie poznalam
Na tych zdjeciach nawet nawet mi sie podoba
![]()
Świetne zdjęciei w pięknym miejscu mieszkasz
a co do nino, to zawsze się możemy czasowo wymieniać na nino i katję jak się stęsknisz bardzo![]()
Kaśku piękne zdjęcie i widzę zmiany kolorystyczne w stosiku
![]()
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
a tak... troszku kolorów w tej szarzyźnie mi trza. a poza tym w końcu zdecydowałam się na pasiaki i jest mi z nimi naprawdę dobrze
Tuja - karkonosze są nadludzko piękne, szczególnie te zakątki, w których malo ludziów chodzi. wczoraj reaktywowaliśmy spacery z młodym, bo w przedszkolu mi chłopak kondycję gubi, stąd ten mały tor przeszkóda jak tak na maksa zatęsknię za nino, to napiszę
a nino już w drodze...
i ta katja chodzi za mną i chodzi i wełenką kusi i kusi...